Bok cure, zanima me zivi li netko od vas u stanovima Vrbani III od Zagrebgradnje i kako ste zadovoljne i ima li neka od vas kuhinju od mediapana, da li je to lako odrzavati s obzirom na djecu?
Bok cure, zanima me zivi li netko od vas u stanovima Vrbani III od Zagrebgradnje i kako ste zadovoljne i ima li neka od vas kuhinju od mediapana, da li je to lako odrzavati s obzirom na djecu?
ne živim u tom naselju koje navodiš, kao što vidiš, ali imam kuhinju od mediapana. to je milina za održavat, koliko ja vidim. obrišeš mokrom krpom i to je to. zašto te brine mediapan?
kuhinja od mp - super za održavanje, ne znam kakva je situacija s eventualnim oštećenjima nastalim npr. vrućim tekućinama i sl jer ja imam samo gornje elemente od mediapana
vrbani III - čula sam jako loše stvari o tom naselju od frendova koji tamo žive, a iskreno kad ga pogledam s Horvaćanske i ne čudim se. Sadržaji nikakvi, zgrade nakrcane jedna na drugu.
ta sam
živim u vrbanima III već 3 godine i u početku sam bila zadovoljna, sad sve manje... s kvalitetom stana sam zadovoljna, s cijelim naseljem i susjedima baš i ne
imam kuhinju od mediapana, crvenu visoki sjaj - lako se održava i prezadovoljna je
naselje je još u izgradnji i sadržaji će doći, kad-tadvrbani III - čula sam jako loše stvari o tom naselju od frendova koji tamo žive, a iskreno kad ga pogledam s Horvaćanske i ne čudim se. Sadržaji nikakvi, zgrade nakrcane jedna na drugu
meni je bed što su napravili više zgrada nego je bilo u planu kad smo kupili stan prije 4 godine
zagrebgradnja - pa ima i boljih i gorih od nje.. sto se tice nakrcanosti zgrada, slazem se. mada je danas u novogradnji rijetkost da ne grade zgradu do zgrade.
kuhinja od medijapana - super. no bitno je kakva je zavrsna obrada. medijapan je samo ploca na koju najcesce ide lak. kad se ploca furnira, cesto stave ivericu. mp je definitivno bolji od iverice.
odrzavanje kuhinje ne ovisi o medijapanu nego kaj se nalazi na medijapanu - lak, folija, furnir....
Mi imamo lakirani mediapan. Nikad više. Svaka packa kad se Jakov nasloni ili kapljica vode padne. Tamni je donji dio i sve se vidi. Na bijelom , gornjem milina.
Ma za mediapan sam cula svasta, netko kaze da je lako za odrzavati a netko da ga se stalno mora brisati, a to bas i nije zgodno, a kuhinja od mediapana mi je super. Thanks na savjetima. A Zagrebgradnja, tamo kupujemo stan, pa me zanima kvaliteta,a ovo sa sadrzajima je ionako postao problem u zg, svuda su nakrcane zgrade i uzasno je tesko naci ok stan, a tu ako nista drugo imamo blizu jezero
![]()
istina za flekice - vide se naravno... i Franove packe, i mm-ove i moje...
pa što... ja volim da se vidi da je kuhinja u upotrebi - ako ima packica nije mi bed - bitno mi je da mi je sve poređeno i nije neuredno... a packe - uzmem krpu i za 5' sve prebrišem i očistim kad me ulovi napadaj čišćenja...![]()
Zakibu - gdje si uzela stan?
na našoj se kuhinji čak i ne vide packe jer je dezen papar-sol![]()
potpisujem magriz, flekice se vide gotovo svuda, ali po meni puno je bitnije da se lako čiste nego da se ne vide. s vlažnom viledinom magičnom krpom (bez deterđenta) samo prebrišeš i čisto kao suza!
Kupujemo stan u drugom redu do jaruna, skroz na istocnoj strani, navodno bi ispred bio park i vrtic. Stan se cini ok, raspored stana je ok, zgrada na prvi pogled ok, ali kad s njima malo pocnes dogovarati skuzis da ima fuseraja pa se nadam da nije prevelik i sada jos ona situacija s vodom, ne znam sta da mislimo, a vec smo dali dio love
.
Za kuhinju je pala odluka , mediapan :D.
Ja sam radila (odnosno još uvijek radim) na projektima zgrada K1, K3 A i B (izgrađene) i J6 (u izgradnji, baš dovršavamo izvedbene nacrte) na Vrbanima III. Dispozicija prostora u tim zgradama je korektna, ali sam u nekim drugima vidjela grozna rješenja. Što se tiče opreme objekata mislim da škrtare i da bi za tu lovu trebali dati i više. No generalno gledano kvaliteta gradnje nije loša. Zagrebgradnja je zadnjih godina prerasla u veliku firmu koja se ipak manje više drže pravila struke i ima uigranu ekipu radnika.
Što se tiče urbanizma, danas su manje više sve zgrade jako nabijene jedna na drugu. To su ti draži kapitalizma gdje je svaki kvadrat važan. Ni meni se to ne sviđa, zato sam i zadovoljna sa našim stanom u Novom Zagrebu. Novozagrebačka naselja su s urbanističkog gledišta puno humanija, sa većim razmakom između zgrada i puno više zelenih površina. No to vrijeme je davno prošlo i danas su manje više sve nove zgrade okružene hrpetinom parkiranih automobila i gledaju susjedima u prozor.
No ipak u J6 koja je prvi red do Jaruna ne bih imala ništa protiv jednog "stančića" s pogledom na jezero. No po ovim cijenama možu o tome samo sanjati![]()
Puno hvala na odgovoru. Odlucili smo se i kupili smo stan u zgradi K7a, mada su oni u J zgradama super ali preskupi. Sto se tice materijala skuzili smo da uglavnom ide jeftiniji ali se nadamo da nece biti problema, nas je najvise zabrinula voda ali smo ju dali testirati i ispalo je da je sve ok :D . Nadam se da ce u nasim zgradama biti sve ok, jer je to puno love a nikad nisi siguran da si napravio pravi odabir.
Ja sam u K3A i stvarno me zanima da li oni stvarno ne znaju sta se desilo sa vodom?
ne znam sta bih ti rekla, kad smo ih pitali za to , odgovor je bio da nista ne znaju, sef gradilista je rekao da to nije do njih i da je u svim ostalim sve ok. Mi smo trazili ateste, uredno su nam ih pokazali i da li kopije, ali smo mi i vodu odnesli na analizu i bilo je sve ok. Kako ste sa svim ostalim zadovoljni i kako rjesavate to s vodom?