evo malo i iz muškog pera o IVF na Sv. duhu.
bili mž i ja na sv duhu. punkcija...
mž nema baš bajnih iskustava sa punkcijom (zadnji put ju je bolilo) pa se sva tresla. a ne mogu joj pomoćiiiiiii...
došli gore, noge joj hladne, vidila ovog dr. bau-bau mana i promptno se još više smrzla.
djeluje mi vrlo okejično. mlad. ja mislio neki čiko iz kojeg frcaju munje, a ono skroz suprotno. ulazi kod njega nakon prozivanja i izlazi sa smješkom nakon koje dvije minute. nije mi jasno šta je radila 2 minute u sobi, zar nije mogla to srediti na porti. veli da je gotova. iznad mene upitnik. laku ruku ima čovjek, fakat!
sad ja: dobih neku čašetinicu koju moram napuniti u nekoj kupijonici "dolje lijevo".
hrpetina časopisa ForHiM (sve pregledani pa mi nisu bili interesantni), tuš kabina, wc školjka, zelenkaste pločice inker zaprešić ružne ali dobro zalijepljene, raskupusana stolarija i ispravna brava, a masturbatorijum ne odiše ni trunkom magneta da se unutra ostave moji turboplivači.
no dobro, sve se dobro (za/s)vršilo i žena mi sretna kao nova godina.
sad ono pitanje iz subjekta:
ne znam stvarno (muško sam, objesite me!), kolike su šanse u postocima/promilima/mpromilima da se zametak počne razvijati.
znam da ima cura sa velikim iskustvom, pa hajde, slobodno me o(bes)hrabrite...

kibicer andro-gen