Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: pomoć oko boostera

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno pomoć oko boostera

Na jesen kupujem dva boostera( valjda sam dobro napisala) sa naslonom. Stariji sin ima 7 i pol godina(26 kg), a mlađi 4 i pol godine(16,5 kg). Zanima me dal ste već razgovarali o njima i koji su se pokazali najbolji? Koja je max težina djeteta do koje se može voziti u takvoj sjedalici. Dali je u redu kupiti iste sjedalice s obzirom na razliku od tri godine između djece? Jel postoje kakvi utori kroz koje se može fiksirati pojas, a da odgovara visini djeteta?
    Koje su cijene takvih sjedalica? Gdje da odem pogledati? Što moram tražiti prilikom kupnje, ateste, garancije..?
    Puno pitanja, ali moram imati neko znanje o tome jer u današnje se vrijeme nemožeš osloniti na trgovca i njegovu strućnost u poslu koji obavlja.
    Hvala.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nemamo ISO FIX u autu.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i dalje jer stvarno moram ići gledat po dučanima. Kam da krenem i na kaj moram obratiti pažnju?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moraju imati atest kao i sve autosjedalice.
    Povedi djecu sa sobom pa neka probaju sjetsi u njih.

Mislim da mogu ići u istu vrstu bustera koji ima naslon npr
    http://www.maxi-cosi.com/maxicosi/pr...ail.aspx?id=14

Ja sam neki dan kupila takav - 1000kn u Turbolimaču. Zadovoljni smo. Čak ima i dva sjedeća položaja - što je nama dobro jer nam cura zaspe u autu tijekom putovanja (regulira se nagib). Ima i ljetnu navlaku (+ 200kn)...

Prije godinu dana sam kupila jedan Romerov koji je u drugom autu ...
    http://www.britax-roemer.de/produkt....id=11&navid=16

Stražnji dio ovih bustera je podesiv prema visini djeteta (na njemu se nalazi utor za remen - preko ramena) tako da možeš pravilno namjestiti remen ...

Ponuda u Zg je dosta loša. Imaš TL s Romerom i Maxi Coxijem, Tintilinić nema ništa ...

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Re: pomoć oko boostera

Citiraj rinama prvotno napisa
    Zanima me dal ste već razgovarali o njima i koji su se pokazali najbolji?
    da bi dobila dojam koji bi vama najbolje paso ja bi ti preporucila da pogledas testove pa onda odes do ducana i vidis koji vam lijepo 'sjeda' u auto i koji pase tvojim deckima
    Koja je max težina djeteta do koje se može voziti u takvoj sjedalici.
    na nasem trzistu su uglavnom boosteri koji idu od 15-36kg
    Dali je u redu kupiti iste sjedalice s obzirom na razliku od tri godine između djece?
    je, u redu je ako im odgovaraju kad sjednu u njih
    Jel postoje kakvi utori kroz koje se može fiksirati pojas, a da odgovara visini djeteta?
    postoje utori ili kvacice kojima se podesava visina gornjeg pojasa. upravo tome i sluze boosteri. kako bi podesili donji dio pojasa da ide nisko preko zdjelicne kosti, a gornji dio preko kljucne kosti. kod takvih boostera taj naslon je uglavnom podesiv po visini.
    Koje su cijene takvih sjedalica? Gdje da odem pogledati?
    cijene su svakakve. recimo pa i do 2000kn
    moze ih se naci u uobicajenim trgovinama sa djecjom opremom i autosjedalicama: turbo limac, baby media shop, kika, adax, chicco (ne mogu se vise sjetiti)
    Što moram tražiti prilikom kupnje, ateste, garancije..?
    mora zadovoljavati vazeci atest: ECE R 44/04 i svakako na njih postoji uobicajena garancija, ovisno o proizvodjacu, 1-2g. treba svakako cuvati racun
    Citiraj Vrijeska prvotno napisa
    Ponuda u Zg je dosta loša
    ha cuj kako se uzme
    TL bi trebao imati: romer, maxi cosi, bebe confort, graco i mozda jos nesto.
    baby media shop: maxi cosi, cam, ferrary
    kika: maxi cosi, concord
    adax: jane
    chicco: naravno chicco

a mozda se nadje jos sto god

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala cure puno. Ovo printam i to mi je šalabahter pri kupovini.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •