Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Glicerinski čepići

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Glicerinski čepići

Naša bebica ima mjesec i pol. Pošto imamo problema sa stolicom u ponedjeljak se moramo javiti u bolnicu da prime malecku na obradu. U međuvremenu moramo svaki dan stavljati po pola čepića da se očisti jer joj crijeva ne funkcioniraju kako treba.
    Jučer smo u 14.30 stavili pola čepića po uputi doktora. Ništa se nije dogodilo do 19.30 navečer. Onda sam stavila drugu polovicu. Nakon dvije minute mi malo pokakala ali čepić nije izašao. Oko 21.30 se pokakala normalno i onda je izašla ona druga polovica čepića. Oko 2.30 ujutro sam ju presvlačila - opet je bila pokakana i u peleni sam našla onu prvu polovicu. :shock: :? Sad mi ništa nije jasno. Ja sam mislila da se glicerinski čepić unutra otopi, a naš je izašao van nakon 10-12 sati nepromjenjen. Da li to znači da se ona pokakala sama ili...??? I kako to da se čepić nije otopio?
    U međuvremenu masiram trbuščić, vježbam nogice...Sve samo da ne moramo u bolnicu jer ću ja poluditi.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

čuj, u toj dobi moja nije kakila i do 10 dana. užas jedan. kasnije se samo od sebe izreguliralo. nije dojena već je bila na adaptiranom.
    ali kad bi joj stavila čepić bome ga posli nisam više vidila u nepromijenjenom obliku.
    i isto nam se znalo dogodit da ne reagira baš tako brzo na stavljeni čepić.
    evo vibri da malena ne triba u bolnicu
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi smo već mjesec dana na čepićima. Najprije svakih 5-7 dana sam joj stavljala jer se jako mučila a svi su mi govorili - to ti je normalno. Dok pedica nije vidjela da joj ne može izazvati stolicu pa se zabrinula. Doktor koji nas je primio u bolnici je odmah rekao da to nije normalno jer se ona napinje i muči i toliko se izmori da više ni ne jede dobro a i tako je slaba na kilaži. Rekao je da će joj napraviti kontrasno snimanje crijeva i biopsiju da vidimo što je. Osim ako prorade sama do ponedjeljka što se ja iskreno nadam jer ću poluditi od muke.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Tibica, šaljem ti vibre da sve bude ok.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ni meni nije jasno kako se čepić nije otopio, trebao bi se otopiti kroz pola sata :?

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa
    Ni meni nije jasno kako se čepić nije otopio, trebao bi se otopiti kroz pola sata :?
    Definitivno se slažem.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Jučer smo stavili čepić u 7 navečer. Ona se pokakala u 4 ujutro i izbacila više od pola čepića van. :?

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tibica prvotno napisa
    Jučer smo stavili čepić u 7 navečer. Ona se pokakala u 4 ujutro i izbacila više od pola čepića van. :?
    Draga tibica, želim ti da sve bude ok...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •