Moja curica (17mj) je od jutros 3 puta povratila, a skroz se normalno ponaša, nema temperaturu, zaigrana je, ali čim stavi nešto u usta povrati. Od jutra samo doji.. Ne znam šta da radim?
Moja curica (17mj) je od jutros 3 puta povratila, a skroz se normalno ponaša, nema temperaturu, zaigrana je, ali čim stavi nešto u usta povrati. Od jutra samo doji.. Ne znam šta da radim?
Daj joj **** ORS sa malom žličicom, polako i Prolife bočice. Prolife se daje ujutro na tašte jedna bočica ( 10 mi) . Jedno i drugo se preporuća kod proljeva i povračanja
Ok, hvala ti, i mislila sam joj dat Prolife, ali ne znam zašto uopće povraća..radije bih spriječila nego liječilaVeki prvotno napisa
![]()
Odvedi ju sutra pedijatru ako se nastavi, ja prije ne bi davala ništa. Ako sisa ništa joj neće usfaliti.
Ako je viroza spriječiti ne možeš. Ovo je samo prva pomoć koja ne šteti, a može pomoći da se malo olakša. A naravno mamino mlijeko je najbolji lijek :D
Dala sam joj Prolife, kasnije je sikila jos x-puta i normalno rucala, nije vise povratila. U četvrtak je završila dozu sa Zinatom zbog neke upale i kašlja, pa se nadam da se nije odmah neka viroza zakačila za nju ..a baš sam se bila hvalila kako je dugo već bila zdrava ..Veki prvotno napisa
hvala vam na savjetima![]()