Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Što vi mislite-koje rodilište?

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Što vi mislite-koje rodilište?

Puno je cura nezadovoljno sv.Duhom..Ali me zanima druga opcija,tj vaše mišljenje..Kao što sam u jednom od postova napisala,u petak sam završila na sv.Duhu radi krvarenja i dr.je bila jako ljuta na neke žene,koje su pratile trudnoću u Vinogradskoj,Petrovoj i na Merkuru i do zadnjeg dana se tamo kontrolira a došle roditi na sv.Duh iako tamo ne spadaju po mjestu stanovanja.Radi toga nisu puštali očeve na porođaj jer je bila velika navala rodilja...
    Koje je vaše mišljenje o tome??

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

neću komentirati nepuštanje očeva jer nemam lijepe riječi,ali sam mišljenja da ukoliko zaista kontroliraš trudnoću do posljednjeg trenutka u jednom rodilištu, vjerojatno imaš plan i roditi tamo. ok, trudnice se ponekad odluče u zadnji čas...
    to se ne odnosi na one koje su, eto, igrom slučaja u trenutku kada su dobile trudove bile najbliže sd-u, dakako.
    ali,mišljenja sam, o rodilištima se informiraš tijekom trudnoće i zaista imaš dovoljno vremena da doznaš što te interesira i odlučiš se,pa onda ako već imaš taj sv.duh negdje na pameti, odeš tamo barem na jedan pregled.
    to je moje skromno mišljenje.

Strippy avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ruza, zažto bi mjesto stanovanja moralo određivati gdje ću roditi?! Potpisujem sve što je petarpan napisala.

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno ...

Zato što se tako raspoređuje radi toga da bolnice ne budu prenetrpane..Ima još pravila koja mi je dr.objašnjavao.

Strippy avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mogu oni kombinirati šta hoće ne bi li imali neki od njih što manje posla, ali nitko neće govoriti rodilji gdje će roditi! Kakav je to bezobrazluk! Uostalom, po zakonu tebe ne smije niti jedna bolnica odbiti. Pa, mnoge iz ZG putuju u Rijeku, Vž... da bi tamo rodile. Mjesto stanovanja ne bi trebalo imati nikakvu ulogu u odabiru rodilišta već povjerenje rodilje u određeni zdravstveni tim i uvjete pojedniog rodilišta. A to što je na SD najveća gužva bi trebalo slati jasnu poruku drugim rodilištima da nekaj mijenjaju, a ne prisiljavati rodilje da "pod mus" moraju ići roditi negdje gdje ne žele. Ja spadam u Vinogradsku, ali sam bez problema rodila na SD i planiram ponovno tamo (ili u VŽ ).

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno ..

Slažem se,samo meni je glupo to odbijanje očeva...Kako to mogu??To što je njima gužva mi ne možemo muževe dovest na porod SVOGA DJETETA KOJE SMO ZAJEDNO ZAČELI???

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: ...

Citiraj ruza prvotno napisa
    Zato što se tako raspoređuje radi toga da bolnice ne budu prenetrpane..Ima još pravila koja mi je dr.objašnjavao.
    nek ponudu prihvatljive uvjete za rađanje pa im neće rodilje bježati drugdje 8)

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

grozno.odi u varaždin

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja cu malo branit sv.duh.
    u jednoj noci, dok sam tamo lezala, bilo je 17 poroda.
    radjaona je, po mome misljenju, premala. sad si zamislite uz te rodilje jos i 17 oceva. ne znam gdje bi ih stavili. :?

da se razumije, ja jesam za oceve na porodu, ali samo ako je to moguce izvest.

u ostalom potpisujem petarpan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •