-
Tražim dobru dušicu.... :-))
Molima bih cure koje se kuže u ispravno monitranje AS 0-13, a koje su na području Malešnice da mi se jave jerbo bih ja htjela da mi netko stručan pokaže kako se ta sjedalica montira. Za veliku smo bili na pregledu i to znamo, ali za ovu jaje-sjedalicu nismo baš ziher. Tj. ja nisam, MM tvrdi da on to zna, ali nekako mi se uvijek činilo da kad se Janko u njoj vozio da to nije bilo to :/ . Sva sreća nikada se ništa nije dogodilo. Znamo mi kam se stave remenčići i to, ali nisam baš ziher da ju stavljamo pod dobrim kutom, tj. 100% onako kako bi trebalo biti.
E sada, s obzirom da je moj ljubljeni uvjeren kak je to sve 5 ne bu me nikam vozio, a ja ne vozim i auto je ispred naše zgrade!. Pa ako bi bio netko od vas tko zna i živi tu blizu, da dođe da mi to demonstrira...
.
-
Kaj nema nitko?
A da mi bar netko ovako virtualno pokuša objasniti kako točno to treba izgledati? Kao što sam rekla, mi nui znamo svezati, ali mene taj nagim sjedalice malo muči. I još me nekaj muči. Kada montiramo Jankovu veliku sjedalicu, jedan se u nju klekne, a drugi, obično MM zategne pojas od auta. Kako se to izvede sa ovom malom, da bude tako jako učvršćena.
-
Osoblje foruma
ana.m sjedalica mora biti postavljena sa nagibom naslona 45stupnjeva u odnosu na tlo, neki put ako se sjedalica klizi po sjedistu i ne mozes je dobro zategnuti pomaze srolani rucnik izmedu sjedalice i sjedala automobila.
Zatezanje ... najnizi dio sjedalice utisnes s obje ruke u sjedalo automobila i zategnes pojas preko nje
-
Imaš pp
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma