Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Tražim dobru dušicu.... :-))

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Tražim dobru dušicu.... :-))

Molima bih cure koje se kuže u ispravno monitranje AS 0-13, a koje su na području Malešnice da mi se jave jerbo bih ja htjela da mi netko stručan pokaže kako se ta sjedalica montira. Za veliku smo bili na pregledu i to znamo, ali za ovu jaje-sjedalicu nismo baš ziher. Tj. ja nisam, MM tvrdi da on to zna, ali nekako mi se uvijek činilo da kad se Janko u njoj vozio da to nije bilo to :/ . Sva sreća nikada se ništa nije dogodilo. Znamo mi kam se stave remenčići i to, ali nisam baš ziher da ju stavljamo pod dobrim kutom, tj. 100% onako kako bi trebalo biti.
    E sada, s obzirom da je moj ljubljeni uvjeren kak je to sve 5 ne bu me nikam vozio, a ja ne vozim i auto je ispred naše zgrade!. Pa ako bi bio netko od vas tko zna i živi tu blizu, da dođe da mi to demonstrira... .

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kaj nema nitko?
    A da mi bar netko ovako virtualno pokuša objasniti kako točno to treba izgledati? Kao što sam rekla, mi nui znamo svezati, ali mene taj nagim sjedalice malo muči. I još me nekaj muči. Kada montiramo Jankovu veliku sjedalicu, jedan se u nju klekne, a drugi, obično MM zategne pojas od auta. Kako se to izvede sa ovom malom, da bude tako jako učvršćena.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ana.m sjedalica mora biti postavljena sa nagibom naslona 45stupnjeva u odnosu na tlo, neki put ako se sjedalica klizi po sjedistu i ne mozes je dobro zategnuti pomaze srolani rucnik izmedu sjedalice i sjedala automobila.
    Zatezanje ... najnizi dio sjedalice utisnes s obje ruke u sjedalo automobila i zategnes pojas preko nje

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imaš pp

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •