Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Laparoskopija što nakon?

ForestFeiry

Početno Laparoskopija što nakon?

Drage cure, molim vašu pomoć dr. B preporučiio mi je dijagnostičku laparoskopiju radi mioma na maternici, a ona onako malo usput i pregled jajovoda. Kakva su vaša iskustva, što poslije laparo, možda inseminacija, koliko vremena nakon operacije i koliko inseminacija je smisleno raditi ? Iza sebe imam dva IVF-a prirodnjaka i nekoliko inseminacija...

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Više ćeš znati poslije laparoskopije.

Ako su ti začepljeni ili nefunkcionalni jajovodi, inseminacija nema smisla. Ako je sve ok, možeš probati još koji put.. uostalom i drB će ti pametnije savjetovati što misli da bi moglo uspjeti.

Meni nekako IVF draži. Ono, korak dalje.. znaš barem ako imaš transfer da je došlo do oplodnje, i da se nešto razvija.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Evo, ja sam išla na hitnu laparoskopiju zbog policističnih jajnika, a hitna je bila jer je doktor tako htio (zapravo je požurio s odlukom). Operirana sam 27.11.2006., izvadila kopče tjedan dana poslije, taj mjesec smo pustili prirodni put u kojem nije bilo ovulacije, jajovodi su bili prohodni. A onda sljedeći ciklus smo odmah krenuli s klomifenima, ovitrelle inekcijom i inseminacija je bila 1.2.2007. da se opet ne pojave ciste na jajnicima. Na moju ogromnu sreću, sada sam trudna 26 tjedana i imat ću blizance.

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ForestFeiry sretno na laparo. kako veli sanja,nakon laparo će ti dr.B najbolje znati reći kako dalje.
    ja sam nakon laparo i histero trebala pauzirati jedan ciklus.

ForestFeiry

Početno

Sanja, Alec Hvala na brzom odgovoru! Draga Marice želim tu svu sreću uživaj u svojim
    Pusa svima

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Što se tiče pitanja koliko nakon laparo u pokušaje,evo ja ću samo reći -ja sam krenula već u idućem ciklusu!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sretno draga..

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja idem u petak na laparoskopiju zbog endometrioze. ali u toku sam pauze od neupjelog IVF-a. Doc je zeleo da uradimo sada, pa onda u studenome da ponovo probamo IVF. on se nada i na prirodnjak do postupka.
    Kada sam ga pitala kako je najbolje. Rekao mi da se jedan ciklus pauzira od svega nakon laparo, da se sve ocisti.
    Sretno tebi
    Usrecuju me one price koje kazu da su zene nakon laparo i prirodno zatrudnjele.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam radila i laparo i histeroskopiju prije 10ak dana. Doktor mi je rekao da mogu odmah naredni ciklus pokusati, i to cak da su tada odlicne sanse za prirodno zacece!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •