Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: Kad su se prvi put razboljeli?

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ana ima 26 mjeseci i do sad nije bila bolesna, par puta je šmrckala ako se to broji.

Ne znam zašto. Ja sam pušila dok sam bila trudna, dojila sam je do cca 10 mjeseci kad je spontano prestajala jedno mjesec dana i odonda nije više bila zainteresirana za dojenje, dohranu smo počeli s oko pet mjeseci, jer sam počela raditi na četiri sata i tak...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Re: Kad su se prvi put razboljeli?

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Citiraj tinkie winkie prvotno napisa
    [nije bilo zla isključujući kudikoju prehladicu...
    Mislim da je dosta relativno kako gledamo sta je bolest...ja sam svaku prehladicu-virozicu zbrojila pod bolest. Pa mi se cini da je H bila dosta bolesna, a opet, druge mame vidim da smrkave nosice i kratke prehlade ni ne gledaju kao bolest. :?
    Meni je prehlada s kašljem i temperaturom bolest. Ali, kad samo curi nosić i to nešto positno (to je nama bilo 2-3 puta, doslovce samo šmrklje, bez kašlja i ikakvih drugih simptoma), nekako mi to ne ide pod bolest...To je opet do vas Djevica - mojoj mami je bolest i kad dijete kihne
    Pa, onda ipak H nije bila tako puno bolesna, mogu komotno smanjiti popis za 40%.

Nije lose biti Djevica, imas uvijek ispriku za svoje neuroze.

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Čitam i ne mogu vjerovati koliki ste svi sretnici.

Moja cura već drugi dan života obolila pa završila u inkubatoru, pa ju kasnije kad smo bile na promatranju nosali mokre kose po rodilištu, doma došli s akutnom upalkom srednjeg uha, odmah na hitnu a na pedijatriju gdje je pokupila masu njihovih hospitalizacijskih boleština pa iz te bolesti u teški bronhialitis. Do mjesec dana života svaki dan na penbritinu, a onda distoni sy (koji je hvala bogu bio njihova nebuloza budući da je organizam bio oslabljen zbog svakodnevnih antibiotika - a ona s 1mj ispod porođajne težine. Nakon toga povremena šmrcanja do Mo-Pa-Ru na koje je dobila komplikaciju i opet hospitalizacija - na 18 dana uz totalno uništen imunitet (i slabokrvnost koja prije nije postojala) - što i sada plaćamo. Svako malo neka bolest, uglavnom dišni sustav (bronhitis, bronhiolitis, traheobronhitis, laringitis...),oči, grlo. Više i ne brojim koliko puta. Sretna sam kad je malo duže zdrava, svaki dan bez bolesti je blagoslov.
    Nadam se da je to samo faza.

Dojile smo se 2 godine i 4 dana bez prekida unatoč inkubatoru (izdajanje) i hospitalizacijama (pratnja).

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Re: Kad su se prvi put razboljeli?

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Da vidim držimo li rekord - K. ima 16 mjeseci, nikad nije imao temperaturu niti povraćao, niti imao neku bolest.
    Ne držite rekord
    Mi smo s 23 mjeseca bez bolesti, a vidim da ima i boljih. Samo nek tak ostane....

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ovo što je Luna Rocco nabrojila od 1 - 5 isto je i kod nas osim šte je Tea cjepljena.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ne računajući sepsu s upalom pluća u rodilištu, prvi put sa 5 tjedana.
    Od tada do danas svako 3 tjedna u prosjeku.
    Ne ide u jaslice. Cijepljen je. Dojen 2.5 godine.
    Držan je skoro pod staklenim zvonom do godinu dana.
    Ja se nadam da je on svoje odbolovao.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj bibai prvotno napisa
    Ne računajući sepsu s upalom pluća u rodilištu, prvi put sa 5 tjedana.
    Od tada do danas svako 3 tjedna u prosjeku.
    Ne ide u jaslice. Cijepljen je. Dojen 2.5 godine.
    Držan je skoro pod staklenim zvonom do godinu dana.
    Ja se nadam da je on svoje odbolovao.
    Ajme, i ja isto.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

s 2 i pol mjeseca upala bubrega, ali razlog je prirodjena anomalija mokraccnih kanala (VUR).
    od tada kuc kuc pljuc pljuc

Iskljucivo dojena skoro 8 mjeseci, sad doji 99 posto a onih 1 posto nekaj stavi usta kaj nije mlijeko ali jedva; dojenje nastavljamo, vjerojatno jos do u nedogled, hahaha.
    - sve u usta stavlja
    - puze po podovima koji nisu sterilni, samo posaugani, ali normalno ljudi iz vana ulaze obuveni
    - igracke ne steriliziram nikad
    - hoda bosa
    - redovito je cijepljena i dalje ce biti tako

za sad nam ide. tu i tamo je smrkava, kise, zakaslje se... ali razvija imunitet i jako smo zahvalni sto je zdrava.
    Kontroliramo urin redovito i uvijek sve 5. Neka tako i ostane. Dr smatra da je dojenje jako vazno kao prevencija urinarne infekcije.
    Eto, tak je kod nas.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

22 mjeseca, skoro 23 i ništa :D :D pljuc, pljuc, pljuc

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •