Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: kruh

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ni ja nisam sigurna koliko kruha je ok. Šnita? Manje? Više?
    E sad. U kruh ide voda/mlijeko, sol, šećer, (maslinovo) ulje/maslac, brašno, kvasac. Da li da izbjegavam davati mu kruhove u koje stavljam mlijeko i maslac? Sol i šećer stavljam po žličicu i to ne smeta?
    osnovni sastojci su: brašno, voda, kvasac i sol. Sve ostalo je po želji, ali ako fali jedna od ove 4 stvari ne bu dobro.

Što se tiče količine, moja ni dan danas ne jede baš puno kruha i to mi je drago. Možda oko pola kriške 2x na dan (s tim da ima već 3 g, a prije je jela još puno manje).

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    osnovni sastojci su: brašno, voda, kvasac i sol. Sve ostalo je po želji, ali ako fali jedna od ove 4 stvari ne bu dobro.

Što se tiče količine, moja ni dan danas ne jede baš puno kruha i to mi je drago. Možda oko pola kriške 2x na dan (s tim da ima već 3 g, a prije je jela još puno manje).
    Ako su osnovni sastoji brasno voda kvasac i sol, zasto griz moze sa 8 mjeseci a kruh sa 10?! Ja sama pecem kruh u pekacu i maloj sam dala s 8 mjeseci jel mi ovo stvarno nema logike a soli stvarno nema tako puno u komadicu korice koji joj dam da zulja po zubima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •