Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 456

Tema: ZPD2004 vol. II

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Roza, prekrasne su slike! Fran je divna beba, a seka sja od sreće.

Ajde nam se i ti malo pokaži.

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Roza, kako su medeeeeni

Cure kako napredujete sa uspostavom navike pranja zuba, dakle ne mlataranja po zubima i nekontrolisanog četkanja gdjevećbilo, nego prilično pravilnim pranjem zuba?
    dali ima perete vi?
    kod nas, prvo mu operem MM ili ja, a onda on izvede taj svoj ritual,
    peremo ujutro(gotovo svaki dan), a uvečer rijetko legne opranih zuba iz dva razloga
    1) pojede još neku sitnicu
    2)zaspi prije nego stignemo oprat zube

Zubići su mu lijepi,nema ni neki zadah(iako su nam krajnici kriza ),samo sam primjetila da mu je jedna četvorka počela da se kvari(ima jednu tačkicu)

kakva je situacija kod vas?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Roza, presladak je maleni!

Nas je skroz napala angina s temperaturom, već nas je troje (od deset u kući :shock: ) na Klavocinu, a broj će porasti...mene je jučer ćopilo grlo i glavobolja, zasad se držim s dva Lekadola.

WM, MM i ja otpočetka joj beskompromisno svaku večer četkamo zube običnom ili električnom četkicom, nema igranja ni vlastoručnog brljanja, a pranje traje koliko i sve kitice "Bila mama Kukunka"-e (povremeno imena zamijenimo našima). Nakon pranja i ispiranja može "prati" sama koliko želi. Već godinu dana idemo svaka 2-3 mjeseca u zubara na mazanje...a sve to zbog mojih groznih iskustava i loših zubiju. Nakon večernjeg pranja ne dopuštam ništa osim bočice Jane kraj kreveta.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Roza, Fran i Lucija su prekrasni!! A ti i muž odišete srećom!!!

Ej, Pčelo, pa i Lovras je ribica!!

Pinnochio, molim te porodi se u ova 3 dana dok sam još doma!!!

Pusa ostatku ekipe.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mamma san, sve mi neugodno, ali ja sam valjda još jedina koja nije vidjela tvoju priču s poroda. tražila i nisam našla. daj mi linkaj pliz.

čokolada pa di ste to skupili? nadam se da vam bar nije jaaaaaako vruće jer takve boleštine u kombinaciji s vrućinom su prava depra. ljubim vas daljinski i šaljem brzoozdravilice

w_m, kod nas je pranje zubića nešto što još uvijek obavljamo zajedno. prvo ona, onda mi prekontroliramo. zasad funkcionira i nema kvarova.

roza, baš bih voljela pročitati tvoju priču s poroda, posebno me zaintrigiralo konzultiranje s liječnikom. ako sam dobro skužila bio je jako ok i susretljiv. nadam se da sam u pravu.

meni je jučer na uzv beba procjenjena na 3800 ali ja si nekako mislim da to nije moguće i da je pogriješio barem 300-400 grama. jer ako bude XXL beba moj vbac je upitan.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pinokijice, može bit da je UZV pogriješio. Meni su s Dorom 2 dana prije poroda napravili UZV po kojem je Dora imala najviše 3600g, a ona se rodila sa 3940g...

Ma bit će sve OK, vidjet ćeš. Iako sam malo u gužvi, virnem na forum svako malo da vidim jel se nešto dešava kod tebe.

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

roza - Fran je preslatki
    (moji klinci su toliki bili s mjesec dana)

Citiraj pinocchio prvotno napisa
    ja od danas u 40.tom tjednu. i što je najbolje sad mi se čini da ću zauvijek biti trudna jer me prošao onaj feeling da se nešto događa i samo što nije krenulo.
    znam kako ti je,
    mene je muž tješio da niti jedan avion nikada ne ostaje u zraku i da ni jedna žena nije zauvijek trudna

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Mirta30 prvotno napisa
    mene je muž tješio da niti jedan avion nikada ne ostaje u zraku i da ni jedna žena nije zauvijek trudna
    valja neću biti presedan.

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Mirta30 prvotno napisa
    valja neću biti presedan.
    nadam se da nećeš;
    mada ja nisam bila sjajan primjer sa 41+6 - kada se sjetim samo zbog toga više ne bih bila trudna

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mamma san, sve mi neugodno, ali ja sam valjda još jedina koja nije vidjela tvoju priču s poroda. tražila i nisam našla. daj mi linkaj pliz.

samo za tebe moja blamaža

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajmeeeee pinokijica, ja sam ti već došla čestitati a ti niti da bi.
    Ležim osuta najodvratnijim osipom kojeg si možete zamisliti i vizualiziram kako ti push-aš, a momze sms-ira na forum najnovije iz vašeg boksa, i sva jadna mislim kako propuštam show.uh.....sad mi je lakše.
    Osip pod injekcijama na hitnoj već treći dan popušta, pa se nadam kako ću live prijenos ipak dočekati zdrava .
    ~~~~~~~~~~za VBAC, a ako i ne bude ipak neka bude savršeno lijepo i nježno

Sunce, preuzeti ćeš titulu over protective mame od mamma sanke i to ju šišaš premoćno. Još bolje, dodijeliti ćemo ti je M od msanice i ja. Hm.....dođe mi da ga nazovem i kažem mu da mu je žena ipak sunašce. Molim te za Boga miloga pusti dijete da hoda uz/niz stepenice. Ma ne vjerujem! Idem se još jednom uvjeriti da si napisala to što sam vidjela da si napisala.

Fioni pusa u ćelenku, a Marku u bubnuti guz.

Hajvicu,Anekicu i Sanicu idem sad nazvati pa ima samo šaljem .

Rozalita Fran ti je apsoštrumfno presladak. Ah....uostalom kakav bi Fran kao takav i mogao biti.

Spooky, tvoj avatar me tjera na razmišljanje, i stvara želju za ..........

Moram ipak zavibrati za Anek i M-a joj.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sunce sam.
    Zlatice on ima tri i pol godiiiiineeee

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

tweetićka, jesi se ti zaljubila ili te uhvatila neka muza pa te ne pušta? nadam se ipak da je ovo prvo
    i nek' taj osip ode proć...

a sad idem čitati i guštati mamma sanićkinu priču...

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

forte

tvoju ću priču mantrati kad me krenu prati trudovi jer je totalno opičena baš kao i ti. preslatka si, mamma san. i znaš kaj, jedva čekam tvoju priču s drugog poroda

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja odoh na more pa vas unaprijed pozdravljam, ne znam kad idemo...jerbo to u mojoj femili ovisi o puno faktora

kad vidite da ne trkeljam na forumu i ne otvaram nove topice u kojima svak malo moram nekim spodobama prijetiti da mi ne kvare image...onda znajte da sam otišla

p use ,svima koliko vas ima

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

tweety, baš te krenulo.
    Nadam se da je to, kao što pinokijica to napisa, od ljubavnih jada.

Maria, sretan put! Marku!

Citiraj tweety prvotno napisa
    Moram ipak zavibrati za Anek i M-a joj.
    ????
    možda je ipak ona osoba iz kladionice, ili...?

Pinokijice, i ja se sve bojim da će početi odbrojavanje, a ja neću biti na netu. Hoće li mi barem netko poslati SMS?

mammasanićkinu priču sam već čitala, ali tako je dobra da ću još jednom. Naravno, vibram za priču sa drugog poroda.

Nika danas nije spavala preko dana, pa je zaspala u19. Ovoliko slobodnog vremena već duuugo nisam imala.

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

tweety ježu

mariasretan vam put

pinocchiočekam vas čekam

pčelica tebi Niki spavalici

mamma sani Lovrijaner

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mislim cure stvaaaaarno, jel sam ipak upravu da tu ima još ZPD trudnjača....

ajme ,dajte više progovoriteeeee
    Sad mi je polako i Tweetica sumnjiva. Hm, Snorki nam se ne javlja , ali niti nju ne isključujem...

odoh sada, na onaj tamo topic pogledat jel se što razotkrilo

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a i ti si nam sumnjiva

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj white_musk prvotno napisa
    a i ti si nam sumnjiva

jesi čula spookica!

što se mojih ljubavi tiče...a-a nije to!
    dok ljubim i ten i linija su mi besprijekorni.
    Sa mammom san u suradnji sam došla do toga da se vjerojatno radi o nagomilanom stresu. Ipak, na ispitivanja ću!
    No nisu sad boleštine tema, dajte nam još trudnicaaaaaaa
    Baš sam se danas Anekici žalila kako neću trudničariti sa ekipom, ali možda me sanićka pričeka, a i snorkici i spookici će taman tad opet doći vrijeme

mmmmmm već si zamišljam....msan i ja ostavile dečke u vrtićima i onda juriš ne cijeloprijepodnevni špancir po gradu, pa skupimo hahare, pa nastavimo popodne.......aaaaaa.

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a možda vam se i ja pridružim

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajme...ovdje se svaaaaštaaa zbiva!!

Pinnochijevkice, kad sam ti linkala priču, baš sam se zamišljala na drugom porodu. Sigurna sam da ću se u početku držati...a onda... ..i onda sam shvatila da nikome u rodilištu niti pod živu glavu ne smijem reći da sam Roda....osramotiću sve ptičurine ovog svijeta

Nego, Pinnkačice, stvarno ti vibram za najbolji mogući porod..i to onakav kakav si sama želiš. I prokleto mi je žao što će se vjerovatno sve zbivati dok sam na moru (TWEETY DA SI ME UŽIVO IZVJEŠTAVALA!!!!!)

Tweety, baš bi bilo dobro da si naštimalo druge trudnoće. Alarm bi se morala navijati da ne zaboravim dijete u vrtiću dok landram sa tobom...

Vajtica, jel se nešto neoficijalno zna? Ili oficijalno ne zna? Polutajiš li nam nešto?

Spooky, htjela ne htjela i ti ćeš trbuhom za curkama...

A Snorki nije niti svjesna da je upravo trudna sa blizancima....

A Maria..tebi i tvojem malom vunderkindu i mužiću želim lijep odmor...i pripazi se da nam ne uletiš u trudnjače. (kad si malo pomislim, prokleto si mi sumnjiva.... )

Pčelice, pomazi bušu i pusa onoj dugonogoj preslatkici!

Sunce, pusti Fabića po stepenicama (na tvojem mjestu ja bih mu stavila kacigu i štitnike...i obložila stepenice spužvom... )

Ajvi...da nam ne bi i ti u trudnjače??

Tweety, čuvaj se na putu i javi mi se...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo da se spomenem naše male trudnjače Cvrčkice.. PA GDJE SI DOVRAGA CVRČKICE!!!!

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Ajvi...da nam ne bi i ti u trudnjače??
    ti već znaš odgovor? sumnjiv mi je onaj anđelko iz tvog posta :hmmmmm:

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja jedva čekam kada će mi se pridružiti neka od vas. :D

Stvarno, di nam je Cvrčkica?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ah, cure, moram vas razočarati. Nije mi niti na kraj pameti trudnoća jer intenzivno radim na tome da konačno promijenim posel.
    Moram konačno početi misliti i na svoj napredak. Negdje duboko u sebi sam sakrila misao o tome kako bi bilo super da mi se "dogodi" tamo negdje za 4 godine .

ma samo mi vi budite trbušaste i okrugle

ANEK, vidla sam danas TM i Vida . na žalost, bilo mi je nemoguće zaustaviti se i pozdraviti ih jer sam žurila na posel.
    Ostala sam zabezeknuta kada sam vidjela koliki ti je sinek, a Pia je znatiželjno ispitivala o kojem ja to dječaku pričam s MM.
    Moramo se konačno dogovoriti da se nađemo pa makar na 10 minuta.

Eh, da, skoro sam zaboravila napisati da su se prije 3 dana Pia i Dora po prvi put vozile u vlaku.
    Bile su totalno oduševljene.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pinnochio, ima li što novoga? Nekako imam dobar feeling u vezi tvog poroda i uopće ne sumnjam da ćeš imati najbolji VBAC na svijetu. Ne brini zbog procjene na uzv, meni su Fionu procijenili na 500 g manje, a Floru gotovo cijeli kg više i zbog te glupe procjene sam skoro završila na indukciji (ali spasila me moja tvrdoglavost u kombinaciji s jednom divnom liječnicom koja je napravila kontrolni uzv, pitala me želim li indukciju i kad sam joj rekla da ne želim, napisala mi u nalaz da je težina djeteta uredna i da preporuča prirodni porod).

Maria, sretan put i dobar provod na moru!

Spookica, držim fige za posao. Ima li novosti ili čekaš jesen? Mogu si misliti oduševljenje curki s vlakom - Fiona se vozila samo jednom, a Flora još uopće nije u pravom vlaku, ali zato obje obožavaju podzemnu. Ima nešto u tim vlakovima što djeca vole.

Pčelice, kaj Nika kaže u vezi bebe? Zna već? Jeste joj rekli?

mamma san, moram priznati da sam očekivala veću blamažu. Ovaj rukoljub u zamjenu za (nedobivenu) epiduralnu uopće nije strašan.

Cvrčkica, nadam se da uživaš na moru. Ako si u Zg, javi nam se!

Tweety, pa kakav si to osim dobila? Jesi sad već bolje? Evo ti pusa-ozdravilica da extraultrasuper brzo sve bude ok.

Vajtica, moram reći da si i meni malo sumnjiva.

Sunce, baš smo te oprale sve zajedno za te stepenice , neću ništa reći osim na Florinom topicu na 1-3 većina beba sama ide po lojtrici gor i dol.

Idem uspavati Floru, pa ću vam napisati naše novosti.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa

si trudna?

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spooky prvotno napisa

si trudna?
    Jezik pregrizla. Nisam.

Mi brojimo dane do mora, iako idemo tek za dva tjedna. Curke uživaju, cijele dane su u vrtu, a onih par kišnih dana smo jako teško i s mukom izdržale u zatvorenom.

Fiona je upala u neku nevjerojatno nježnu i pažljivu fazu, Floru zove isključivo Florić i jako pazi na nju. Svoju lutku Miu uredno spresvuče u piđamu za spavanje i u haljinicu za dan. Sinoć ju nismo stigli obući u piđamu, jer smo išli kasno spavati, pa ju je umotala u pokrivač (=tetra pelenu) i poravnala joj haljinicu da joj se ne zgužva dok spava.

Inače, počela je rimovati sve živo. Npr. kaže mi "mama-rama ja bi malo vode-rode". Ne znam je li to samo neka faza ili mi se dijete sprema u pjesnike.

Ja sam lagano izmučena, jer Flori rastu sve četiri trojke istovremeno, pa imamo besane noći. Fiona pak (kuc-kuc) lijepo spava noću, pa je danju puna energije, a to u prijevodu znači da sam ja non-stop u pokretu, što s jednom, što s drugom. Baš sam nedavno plakala mm-u kako bih rado jednu noć legla i bez ikakvog buđenja, dojenja, prematanja, čaše vode, odlaska na wc i sličnih stvari spavala barem do jedanaest.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi se spremamo na mora za 3 tjedna. Ah, imam osjećaj da nikada neće doći taj dan...

Dori rasti zadnji kutnjaci i to izgleda sva četiri odjednom i grize sve živo. prstići su stalno u ustima.
    Po noći stalno nacicava, a još k tome je i ovih dana navukla mlijeka pa sam jučer na poslu imala čak i problema s desnom cicom. Mislila sam da ću se morati izdajati...Na svu sreću, Dora je sve pocicala kada sam došla doma.

Pia uoće nije u nježnoj fazi, već u nekoj divljoj. Baš sam već lagano luda od njezinog izazivanja i grubosti prema Dori.

Mislim da ne postoji neki određen razlog ,već da se samo radi o fazi...

Dora je pak toliko temperamentna da se lagano pribojavam njezinih mušica u trećoj godini....

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Spooky, držim fige da što prije nađeš novi i bolji posao.

Sanja, Nika je isto u pjesničkoj fazi, stalno smišlja nekakve stihove. Jučer sam, nemajka, ostala zatečena kada sam skužila da zna pisati slova. Prvo je sama napisala nekoliko slova, onda sam ju ja tražila još neka, a ona ih je sve napisala, negdje 10-15 komada.

Za nespavanje - baš mi je žao. Znam da i mene to čeka. Ti ćeš se barem ranije riješiti.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj pcelica prvotno napisa
    Jučer sam, nemajka, ostala zatečena kada sam skužila da zna pisati slova. Prvo je sama napisala nekoliko slova, onda sam ju ja tražila još neka, a ona ih je sve napisala, negdje 10-15 komada.
    :shock:

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

To je bila i moja i MM-ova reakcija. :shock:

Najbolje, sama si nacrta horizontalne linije, po kojima onda piše slova (doduše, uvijek van linija), ali me iznenadio način. Pokušavali smo otkriti ko je vježbao s njom, jesu li to možda radiliu vrtiću, ali još uvijeknismo uspjeli.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bravo za Nikina slova! Svaka čast pametnoj maloj glavici.

Pogledajte ovo: http://public.fotki.com/sanjaff/ljeto-u-becu/

Pass: opetbec

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sanja, predivne su ti curice. Baš se vidi da su seke.

Ova fora s kolicima i kod nas radi, a pogotovo kada se vraćamo iz vrtića pa Pia ima umorne noge.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Inače, počela je rimovati sve živo. Npr. kaže mi "mama-rama ja bi malo vode-rode". Ne znam je li to samo neka faza ili mi se dijete sprema u pjesnike.
    Jel moguće da je ovo neka fora iz vrtića.Fran to stalno radi + razdvaja na slogove riječi u pjesmicama, kao da uči malu bebu, a onda zadnji slog ja moram pogoditi....i onda slijedi :"Bravo mama, kako si to samo lijepo otpjevala!Vidiš kako sam te naučio!".
    Ma sad kad to ovako napišem i pročitam sigurno je pokupio te fore od teta.
    E da, i ta faza iznenadne hiper nježnosti.
    Ja uživam u tom njegovom ljubackanju i tepanju, ali....... možete li zamisliti komentare oko mene. Single mama, čije dijete nije spavalo u kinderbetu, ne ostavlja ga pola godine kod roditelja "da joj bude lakše".........još malo pa će mi početi savjetovati da ga dam u vojnu akademiju/internat.

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja čekam mammu san 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nema me par dana onlajn i kaj vidim?
    Opandrcile me sveu16 zbog stengi.
    Nemrem si pomoc, sav je handrast i ubit ce se putem.

Eto, bdijem nad njim ko kobac i danas se rascocao na sve4 na plazi, al rasprostro se fakat po betonu i izgulio nogice i kuk. I tko je bio s njim? Moi, glupaca. Sprocali smo se s pistoljem i opal je...

Inace je super na moru, nekako smo izdurali dva dana bure, more je fest rashladila, al on se ne da, stalno bi bio u vodi.

U srijedu ili cetvrtak cemo do Krka pa se javite tviti i ajvi...

Btw, coksa me ubola u ranu. Spomenula mamu Kukunku ni kriva ni duzna.
    Zadnja tri dana pjevamo F i ja i fale mi jedno tri cetiri pet 100 kitica. Toliko fale da cak pjevam 'progovara krafnica', 'progovara soknica'....

Idem na pretraznik, da dijete buducim narastajima ne prenese bedastoce.

Ne bih ni trazila, ali F je totalni copy-paster i jako brzo pamti sve kaj mu velis pa me ulovila depra kad je pjevao o krafnici danas.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

samo kratko javljanje i raport o novosti velikoj gotovo kao i ladino samostalno spavanje. već više od mjesec dana moj curetak spava u svom krevetiću ali ovisno o raspoloženju i još koječemu tijekom noći ili jutra stisne se k nama pa ostatak odspavamo zajedno. ujutro se dugo mazimo i valjuškamo i bez toga dan ne može započeti.
    jutros me zaobišla u širokom luku, nije se stigla niti javiti, prošla pored kreveta, a ja blenula i ne vjerujem...produžila u dnevnu sobu gledati bambija. ostala sam :shock: i još ne vjerujem.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pusa svim zepedeićima od mene...ja se spremam sa femili sutra na more.
    Nisam onajlirana, ali sam pri mobu. Zato, MOLIM UŽIVO PRIJENOS PINNOCHIJVSKOG PORODA!!!

Pinnkačica, tebi su usmjerene sve moje tople vibre. Želim ti porod kakav si i sama želiš...i još jedna velika sisterici Ladi.

ostalima: Opajdi opajdla!! (kaj god to značilo )

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

majčice sančice, samo ti uživaj i nemoj puno misliti na nas. imaš ti pametnijeg posla

nadam se da neće biti prijenosa uživo, nisam baš nešto od publike. iako, mislim da će mi u tom trenutku biti baš svejedno. samo da ostanem pri zdravoj pameti, a prijenos možemo i kasnije simulirati

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sanja, cure su ti preslatke.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pčelica, hvala!

Pinnochio, malci nas stalno iznenađuju, zar ne? Vjerujem da je malo neobično, da ne kažem za mamu tužno kad dijete protrči pokraj kreveta i baci se na Bambija (ili nešto treće), ali to je ili izdvojeni slučaj ili se Ladić opasno osamostaljuje 8) , što će ti jako dobro doći kad ćeš se morati posvećivati bebici. Kako si ti ovih dana?

Sunce, pa nismo te baš tako opandrčile, više smo te nježno potapšale. Pusti mališu neka trči, mislim da će mu se više nezgoda događati ako stalno vrebaš nad svakim njegovim pokretom, nego ako mu daš da bude što samostalniji i trenira spretnost. I ljubni izguljene nogice.

mamma san, sretan put, odlično se provedite!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pinnochio, malci nas stalno iznenađuju, zar ne? Vjerujem da je malo neobično, da ne kažem za mamu tužno kad dijete protrči pokraj kreveta i baci se na...................................
    ah, tješilice jedna.
    mene će npr. kolp strefiti kad fran protrči pored mene i baci se na neku....curicu.
    nadam se da ćeš i tad naći prave riječi i ponuditi rame za plakanje.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nadam se da ćeš i tad naći prave riječi i ponuditi rame za plakanje.
    Zar sumnjaš u mene?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ah, tješilice jedna.
    mene će npr. kolp strefiti kad fran protrči pored mene i baci se na neku....curicu.
    da, a mene će strefiti kad mi neki slinavac pozvoni na vrata i kaže da je došao po moju Piu ili Doru....
    :shock:

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Odlična vijest.
    Pinokijice, Lada i ti ste prekrasne.
    Nadam se da će promijeniti i drugih pola godine, u biti me to više zanima, jer mi se onda plaća prepolovi.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ne morate čitati jutarnji, dovoljno da pogledate naslovnicu

kaj se stvarno ništa ne događa u zemlji i svijetu da su morali staviti jednu dokonu mamu na naslovnicu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam ga kupila samo zbog tebe i Lade
    i onda sam frana do vrtića maltretirala da pogleda sliku na kojoj je njegova prijateljica, no, on je to odbijao, jer sam mu uskratila domaćice u 6 ujutro.
    odobrovoljilo ga je jedino obećanje da će ih dobiti kad dođemo doma. Onda je napokon pogledao sliku i uskliknuo :"Gle!Mamaaaa!Lada je na sliciiiii!!!", dobro jutro Florijan, mislim si ja .

Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •