Stranica 6 od 10 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 456

Tema: ZPD2004 vol. II

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spooky, jako mi je žao zbog svega.

Možeš li ikako dogovoriti odustajanje od godišnjeg i prebaciti ga koji tjedan kasnije? Na moru zna biti lijepo još dugo u devet, pa čak i deseti mjesec, a možete otići i negdje drugdje, glavno da se malo maknete iz svakodnevice i odmorite se.

Uriage krema je dobra, ali lavandino ulje je još bolje. I da, Pčelica ti je dobro rekla u vezi proizvođača (ja sam skroz zaboravila ).

Držim fige da sve krene na bolje, posve te kužim za kuću.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Cure, tako ste drage

Tako je lijepo družiti se s vama ovdje. Baš ste mi ko jedna obitelj.

Što se tiće kuće, malo mi je i laknulo jer ako se to sve sredi , konačno će moji roditelji moći živjeti opušteno.
    Znam da će mi biti veliki bed kada budem vidjela da netko drugi živi u kući, ali prebrodit ćemo mi to...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

uf, koliko ste natrkeljale - sve mi se pomiješalo pa ću samo svima poslati veliki i još jedan specijalni :D za pčelicu-buduću bumbaricu!

mi smo se nauživali, dječarac plivao samo s jednim kolutićem a pravo proplivavanje smo ipak ostavili za iduće ljeto - tehnika mu je grozna, stil "utapajući psić" jer nije htio vježbati. bio je prezauzet vaterpolom, skakanjem, plivanjem do bove i kojekakvim ludorijama s tatom.

njojzo, ako me čitaš - podići ću fotke, časna riječ!

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

neka ste se vi nama vratili!
    vikend koji smo dogovorili za viđanje ja sam provel ležići u mraku, koje bi prekinula samo odlaskom na hitnu po novu dozu u guzu. jakooo mi je žao da se nismo polovili, ali možda ukrademo koji vikend u devetom. što kažeš?

inače, zaboravila sam se hvalisati kako sam bila u posjeti kod pinokijice i bezimene ljepotice.
    Cure su prekrasne!Pinokijica toliko zrači nekom posebnom energijom, da mi je došlo da rasprostrem dekicu u njihovoj sobi i čavrljam s njom do dugo u noć.
    Ima posebno jaku priču sa poroda i jedva čekam da nam ju složi. Ja bi je doslovno mogla slušati satima kako priča jedno te isto, jer sa svakom rečenicom priča biva sve ljepša i ljepša.
    A mala mišica.Tako slatko i zadovoljno siše, pa se proteže, pa kakinja.....ma preslatko.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja se još libim nazvati a ti ih već vižitavala

skužila sam da nešto nije ok kad si bila cijeli dan isključena, nisam znala da je bilo tako gadno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    ja se još libim nazvati a ti ih već vižitavala
    ja sam skupila hrabrosti nazvati predvečer prvi dan, i tako pred kraj razgovora kažem ja pinokijici da ako joj bilo što treba da mi slobodno javi, jer je fran ostao na krku i nije mi problem doći do nje, a ona mi kaže da je posjetim.ej, mojoj sreći nije bilo kraja, bila sam ovako :D

I znaš što, od silnog uzbuđenja...nisam ženi ništa odnijela, pa ni malo vode/soka/voća. Sad mi je toliko neugodno da se pred samom sobom crvenim. P je rekla da joj ne treba ništa i ja sam to i donijela , fakat ne vjerujem da sam bila toliko dummy

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

tweetice, hvala za informacije iz prve ruke.
    Jedva čekam da se pinokijica javi.

Ajvice, već sam se pitala što je s tobom.

spooky, drago mi je da ti je barem malo lakše.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

citiram s jednog drugog topica:
    Podižem ovu temu jer se hvatam i za najmanju slamku u nadi da ćemo ipak na more....

Pia je prije 5 dana dobila kozice. Hvala Bogu dosta dobro ih podnosi i izgleda da već lagano prolaze.

Mene je sada strah da Dora ne dobij kozice za kojih tjedan dva, a postoji mogućnost da ih i ja pokupim...

Dora mi je prije cca 3 tj. imala nekakve bijele prištiće po usnicama s unutarnje strane. Izgledali su kao afte, ali nisam primjetila da je bole. Normalno je jela. Bila je samo malo cendrava nekih par dana, a jedan dan je imala temp 37,2.
    Nisam je vodila dr. jer se stanje samo od sebe popravilo.
    Primjetila sam samo da je počela kašljucati, ali bez ikakvog razloga jer joj uopće nije curio nosić. Kašalj je bio mokar i sluzav, ali ne toliko jak i zabrinjavajući.
    Meni je sada prošlo kroz glavu da je možda i imala neki prištić na trbuščiću koji bi mogao ličiti na kozicu.
    Kaj mislite , jel moguće da je Dora ustvari prije tri tjedna prebolila neki lagani oblik vodenih kozica i ustvari ih ona prenesla Piji?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hm...svašta je moguće, pa i to da je nikad vidljivo ne uhvate, kao npr. mammu san.
    ja ti u svakom slučaju želim da odete na zasluženi godišnji

i da, ne budi tužna zbog kuće. neka te veseli da će još netko u njoj doživjeti lijepe trenutke, kao što ste vi. Ako je ona postala prevelika za tvoje roditelje, biti će im veliko olakšanje kada srede to pitanje. Najvažnije je da su oni zdravi, veseli i zadovoljni, jel tako?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    I znaš što, od silnog uzbuđenja...nisam ženi ništa odnijela, pa ni malo vode/soka/voća.
    a zamisli da si joj se pojavila na vratima sa flašom jane i lubenicom

ako je pinokijica željna društva, nema mi druge nego da joj se najavim čim prije! :D

dakle, jeste li znale da trudnice imaju natprirodne moći? tek što se pčelica zapitala što je sa mnom, pokvarila mi je internet i poslala me u importanne da je sretnem baš na povratku iz petrove. i tako sam povratak na posao započela kavicom i ugodnim ćakulanjem.

spooky, za vas hrpa ~~~~~~~~~~~~!

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

dakle, jeste li znale da trudnice imaju natprirodne moći? tek što se pčelica zapitala što je sa mnom, pokvarila mi je internet i poslala me u importanne da je sretnem baš na povratku iz petrove. i tako sam povratak na posao započela kavicom i ugodnim ćakulanjem.
    baš mi je drago što smo uspjele popiti kavicu.
    Vidim da je i internet proradio!

Tweetici sam jutros skoro pjevala pod prozorom, ali nekako mislim da bi joj 6.30. bilo prerano. 8)

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

radi na momente

u 6:30 možeš pjevati meni pod prozorom... u duetu s andrejem

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

radi na momente

u 6:30 možeš pjevati meni pod prozorom... u duetu s andrejem
    Za tebe znam., kao i da ti ne smijem pjevati iza 21. 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pcelica prvotno napisa
    Tweetici sam jutros skoro pjevala pod prozorom, ali nekako mislim da bi joj 6.30. bilo prerano. 8)
    di je onaj smajlić!!!!?????????????
    U 6:15 sam se probudila i žudila za kavom, ali sam jadna zaključila da mi je se ne da piti sama!Baš bi mi dobro došla i baš u to vrijeme

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Drugi put te zovem. 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pcelica prvotno napisa

Drugi put te zovem. 8)
    O B A V E Z N O !
    Fran i ja smo ranoranioci i budni smo već u 6

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hej, koliko ste toga napisale!

Tweetica, baš si nam lijepe vijesti donijela od Pinocchijice, jedva čekam da nam se javi.

Ajvica, dobrodošli natrag!

Spooky, kako ste danas? Nemam ti pojma u vezi ovog što pitaš i mislim da ti je jedini način da saznaš (a da ne čekaš tih par tjedana inkubacije) da napraviš onaj test koji je radila mamma san, no čini mi se da je i ona dosta dugo čekala rezultate (?).

Inače, nemaju samo trudnice natprirodne sposobnosti, nego i djeca. Neki dan sam pričala Fioni da je Lada dobila malu seku, a Fiona mi je lijepo objasnila da je to beba kao naša Flora, ali puno manja, jer naša Flora već hoda i zna malo pričati, a Ladina još ne zna ništa od toga i trajat će dugo dok ne naraste...

...i sad dolazi vidovnjački dio...

...dijete me lijepo pita "a kad će Nika dobiti svoju bebu?"

(A nisam ni spomenula da je Pčelica trudna, nemam pojma kako se sjetila baš Nike.)

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

hi,

Pia je super. Još se par kozica nije posušilo. Danas uopće nisam mazala jer nije bilo potrebe.Pia je sretna i vesela kao i inače ,a kozice su joj baš fora. Umire od smijeha kad se pogleda u ogledalo...

Dora nema nikakvih znakova, a ja stalno gledam trbuščić, leđa, kosu , vrat - dijete misli da sam luda

Ako se ništa ne izjalovi, idemo na more za 2 tj. ah, ali sve je to mooožda...

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spookica, odlične vijesti! Nadam se da će Pia što prije skroz ozdraviti, da su one Dorine točkice fakat bile kozice i da ćete zapaliti na more po planu.

Ja sam vam zaboravila napisati našu sinoćnju storiju, pa ću ju kopirati s Florinog topica.

Moram vam nešto napisati - znate kako su moje curke sinoć zaspale? Svaka u svom krevetiću u istoj sobi!

Naime, bile su umorne od igranja u parku (proveli smo veći dio popodneva i večeri u Maksiću), pa su nakon kupanja i večere za vrijeme zajedničkog spremanja igračaka jednostavno legle u krevet, najprije Fiona (a to se događa izuzetno rijetko ), zatim Flora odmah do nje i pokrile su se navlakom za pokrivače (sad kad je toplo pokrivamo ih samo navlakom). Samo su im glavice virile van, bile su preslatke. No, Flora ipak nije htjela zaspati bez cice, pa sam zajedno s njom legla na susjedni krevetić (koji tu stoji kao skladište za igračke), Floru sam stavila na cicu, Fioni pružila ruku i zaspale su za petnaestak minuta.

Naravno, Flora se probudila malo iza ponoći, pa smo ju prebacili u naš krevet i prištekali na cicu, no do tada su spavale zajedno. Koji preslatki prizor!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čuj, Sanja, daj pitaj Fionu jel bi došla malo u Martićevu coprati

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čuj, Sanja, daj pitaj Fionu jel bi došla malo u Martićevu coprati
    Nema beda. 8)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tviti, to ti priželjkuješ ili ????

eto i mi smo se vratili......
    ja sam malkice bolje sa živcima, a bome i sa snom...

Irma je postala prava curkica, sve bebuljasto je nestalo, i sad neznam dal' da budem ponosna ili da cmoljim.

Već joj fali vrtić (ne radi preko ljeta) i stalno spominje frendove iz grupe.

Njušim izražene glumačke sposobnosti, u stanju se ufurati u tugu ili veselje samo tako, npr. jučer sam joj pokazivala slike našeg vjenčanja, pričali smo o tome ne moru jer je opčinjena vjenčanjima, dugim haljinama i princezama. Kad je vidjela sliku sva se zabezeknula jer imam nešto dužu kosu i to je jel'te bio problem...
    i krene Irma:"mamic, mamice, kakvu to kosu imaš, ja ću uzeti škare i odrezati ti kosu, a gdje sam ja, a joj jadna ja, gdje sam..... šmrc, skvik.....jel'da mamice ću slijedeći put uzeti škare i odrezati ti kosu.....

prenemaganje je trajalo dobrih pol sata, pa je onda došla k sebi i pokazivala slike po susjedstvu, ponosna...
    MM misli da to nije baš normalno, a ja sam grcala od smijeha

Kad se vi Martićevke i ostale družite?
    Zapišite i mene na jednu kavicu!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Bok ZPDići ! A. i ja smo još na moru (do 23.8), već mi je dosta i sunca i mora i vrućina i onih 300 i nešto skalina od plaže do doma...jedino kad se sjetim u kakav višemjesečni, da ne kažem višegodišnji žrvanj upadam po povratku - nastojim još malo uživati (nekako bih najradije zaspala i probudila se prije Božića 8) ).

Nadam se nekom parkovnom viđenju kakvog rujanskog vikenda, A. je oduševljena što je Lada dobila seku, hoće i ona drugima pokazat svoju . Tko vidi Pinokijicu, molim proslijediti veliki poljubac!

Spooky, nadam se da će koze što bezbolnije proći...a zbog kuće mi je baš .

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    ...i sad dolazi vidovnjački dio...

...dijete me lijepo pita "a kad će Nika dobiti svoju bebu?"

(A nisam ni spomenula da je Pčelica trudna, nemam pojma kako se sjetila baš Nike.)

Kada malo bolje razmisliš, Fiona je samo logično razmišljala: ona ima sestru, Lada ima sestru, Ančica će dobiti sestru, samo još Nika od curica koje poznaje nema sestru/brata.
    Sad sam skužia da su samo mame koje imaju curice odlučile imati još jedno. Nijedna mama koja ima sinčeka nije krenula u akciju.
    Osim Cvrčkice, ali ona je valjda iznimka koja potvrđuje pravilo.

Ajmo cure, akcija.

Čoksa, sljedeće odbrojavanje je tvoje.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sanja, mi smo curama kupili krevete koji se mogu složiti na kat i biti posebno. Trebali su danas stići, ali valjda će doći sutra.

Jedva čekam da ih složimo u Pijinu sobu. Mislim da će zasada biti posebno, a ne na kat jer mi se Pia još čini premala da spava tak visoko.

Sada ćemo probati Doru ( naglasak na probati ) staviti spavati s Pijom u sobi. Uspavat ću je kao i inače ( s cicom ), ali na njezinom krevetu i onda se polako iskrasti iz sobe van.

ha,ha,ha živi bili pa vidjeli....

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

:D a mislile ste da nećemo tako skoro.
    danas se cijeli dan suzdržavam da se ne ulogiram na štetu malog i velikog sisavca, ali sam ipak pričekala da barem jedan sisavac ode spavati.

sve vas pozivam i čekam da se što prije kolektivno nacrtate kod nas :D

tweety, još da smo imale mini bar, a da ti nisi žurila autosjedaličarkama, bio bi to tulum do jutra. baš nam je dobro krenulo...jako sam bila sretna što si potegnula do vž-a

priča (esej) uslijedit će ovih dana, a do tad puno pusa od svih pinokijića.

ibtw, imamo i novi potpis

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pinocchio prvotno napisa
    tweety, još da smo imale mini bar, a da ti nisi žurila autosjedaličarkama, bio bi to tulum do jutra. baš nam je dobro krenulo...jako sam bila sretna što si potegnula do vž-a
    znaš što? kako smo krenule ja bi se sklupčala na onoj stolici i kao u najboljim studentskim danima, umjesto da učim, pričala sa prijateljicom do kasno u noć.
    Ja nisam mogla vjerovati kad si rekla da želiš društvo, bila sam tako presretna. jedino mi je žao što sam pola sata tražila rodilište (i to kad sam već bila na tri minute od vas).
    nadam se da si pročitala kako se još sramim što ti nisam baš ništa donijela. može me opravdati jedino uzbuđenje što ću vas dvije princeze vidjeti već drugi dan od kad ste se upoznale, i što nisam mogla dočekati da čujem priču o prekrasnom VBAC-u. ma joj sad si tu tražim opravdanje,ali iskupiti ću se.
    puse prinčipesama

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pinocchio prvotno napisa
    sve vas pozivam i čekam da se što prije kolektivno nacrtate kod nas :D
    moramo preičekati ekipu koja se još brčka. mislim da nam nikad ne bi oprostile babinjanje bez njih.
    ili....ili da se podijelimo u dvije ekipe?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mara prvotno napisa
    Kad se vi Martićevke i ostale družite?
    Zapišite i mene na jednu kavicu!
    Ajmo žene!
    Kad i gdje?

1.Mara ( potomčice ?)
    2.Tweety (bez F.)
    .........

Neka netko drugi odredi dan i uru, a mjesto ćemo odrediti prema tome hoće li maloljetnici biti prisutni ili ne, i koliko će ih biti.
    Ajmo navalite

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ma toliko ćemo se strpiti...ili da ona koja zadnja uleti za kaznu bedina dječurliju u obližnjem parku dok mi ispijamo koktele

tweety, ne kompliciraj, ja sam ti jedna užasno jednostavna ženska iako možda ostavljam drugačiji dojam 8)

može kava negdje drugi tjedan da bar počnem sjediti na jednom guzu ?

1.Mara ( potomčice ?)
    2.Tweety (bez F.)
    3. pinocchio (mali sisavac atačiran, a za velikog nisam sigurna)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme pinokijice kako ti je lijepa Neva.
    sve me nešto osjećaji preplavljuju.

zaboravila sam pitati što je na kraju bilo s pikicom? jesi uljudila ljutog doktora?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

niste fer! mi ostale nismo čule cijelu priču! molim da se suzdržite do kave.

pinocchio, potpis ti je prekrasan.

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pinokijice. :D

Ti si prava super žena. Naravno da se odazivam pozivu, jedva čekam.
    Princezi si dala super ime.

I ja se prijavljujem za kavu, samo molim da bude preko tjedna, jer sam u iduća dva vikenda zauzeta.

1.Mara ( potomčice ?)
    2.Tweety (bez F.)
    3. pinocchio (mali sisavac atačiran, a za velikog nisam sigurna)
    4. pčelica + Nika

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ajmeee, zaboravila sam se pohvaliti!

andrej je jučer iznebuha i samoinicijativno naučio pisati slovo T, a onda smo naučili još i I i O. :D

tako je sladak kad po deset puta pokušava da mu crte ispadnu ravno, nije zadovoljan kad su nahero.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sad može napisati i tito

Bravo! Super!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

to mi je prvo palo na pamet

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Bravo Andrej.

Već sam pisala kako je mene Nika iznenadila sa slovima.
    Najteže joj ide E, nikako da pogodi kolikocrtica ide.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sad tek vidim da ostali zepedeići naveliko pišu

tako mi i treba kad se hvalim

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ma daj, pa sjećaš se kako smo se hvalili na 0-1?
    Nije bitno ko je prvi počeo...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Irma ne piše, ona crta - princeze, naravno

Ja sam za kavicu, bilo kad i bilo gdje, dolazim sa privjescima.

Pinokijica, nevjerojatno, i ja sam nakon drugog poroda žudjela za društvom i fakat mi ta "izolacija" za vrijeme babinja nije bila potrebna, sa Irmom je to bilo malo drukčije, bila sam puuuno više zaštitnički nastrojena, tak da te potpuno razumijem.... i jedva čekam priču.... evo već se ježim od miline....

Jučer smo bile u novom parkiću preko puta Jabukovca, to je pobudilo mnoge uspomene
    Super mi je parkić, a u blizini ima i kafić i kiosk "nemačeganema" pa tak prodaju i sladoled
    Cure su uživale, a za nadobudne roditelje ima i par zezalica za velike. One štange za radit zgibove, spravica za trbušnjake i onaj "vrtuljak" za eliminaciju špekeca oko struka.
    Jako sam ponosna, uspjela sam napraviti DVA zgiba.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kako sam zaboravila, pinocchio predivan potpis

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pinokijice, tebi tvojoj slatkoj obitelji.

Daj nabaci fotke i priču što prije jer umirem od znatiželje...

Potpis ti je 8)

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

wow, moramo isprobati novi parkić!

set pitanja za šopingholičarke koje šopingholiraju po grazu:

1. kad dolazi friška roba u ikeu?
    2. one koje su već kupile kritter krevetac, kako ste zadovoljne?
    3. kad dolazi jesenska kolekcija u h&m?
    4. koju veličinu kupujete malcima? andrej još stane u lanjske hlačice 92 pa ne znam bih li se usudila kupovati 3 broja veće.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hajvi ne razgovaramo s tobom dok se ne staviš na listu!

ok, sad nas se već skupilio prekonekoliko što velikih što malih (srce će me boljeti što fran neće biti s nama).

Taj parkić na Jabukovcu s kavićem i dodatnim sadržajima se čini super.
    Hoćemo tamo?
    Dan i sat?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

čekam da odredite termin, ako nam se uklapa svakako dolazimo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čekam da odredite termin, ako nam se uklapa svakako dolazimo.
    gel nju!
    ja ne mogu vjerovati!
    pa uskaladiti ćemo da svima paše, moćni smo, ali ipak samo gomilica, nije nam se valjda problem uskladiti.
    Jel može ponedjeljak ili utorak popodne?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gel=gle

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pinokijice Neva je prekrasno ime

ja se evo psihicki pripremam. Djecu vodim na vakcinaciju.
    Edita je grozna na tim ljekarskim pregledima
    Plus sto stalno nesto kasljucka. Ustvari, kada mnogo vice kao da prociscava grlo. Nije to tipicni kasalj, nego kao da grlo iritira svojom vriskom.
    Nesto sve kkkh, pa opet kh. Ne znam vam bolje objasnit.
    Sta mislite od cega bi to moglo biti. Ona je super. Nema temperaturu. Ja mislim da je do suhog zraka, ili iritacije grla :/

u svakom slucaju cu zamolit ljekara da joj pogleda krajnike

Spooky, moguce je da Dora prodje bez osipa

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja mislim da Edi želi živjeti u švici. to krhljmjbn me podsjeća na njih

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja mislim da Edi želi živjeti u švici. to krhljmjbn me podsjeća na njih