Iako nam fali jos par mjeseci da potpadamo pod ovu dobnu skupinu, ipak stavljam tu topic.
Zanima me kako ih vodite na spavanje po noci?
Imate li jos naviku uspavljivanja - ako ste imali, a nemate vise - kako ste uspjeli![]()
Kolko vremena treba da zaspu...
I sve sto vam padne na pamet oko spavanja.
Leona jos moram uspavljivat, a najradije bih nekako to pocela izbjegavat, al ne znam kako :?

Odgovori s citatom
odgovori mi na ovo gore.
koju još uvijek ima za spavanje. Moj se veliki dečko po noći pretvara u bebu s dudom i pelenom. I nisam baš sretna zbog toga, ali ne želim mu ništa uzimati na silu. Bar je po danu ne nateže (i tu smo bili vrlo dosljedni).
,...kad sam shvatila da ne želim da moje dijete bude tužno i samo u sobi dok ja radim nešto "jako važno"...kad sam shvatila da će nas više iscrpiti "učenje" samostalnog spavanja od uspavljivanja...i kad sam shvatila da je to jedno predivno mirno vrijeme provedeno u "šaputanju na jastuku" s mojim djetetom, a koje ne bismo imale da ju pošaljem/ostavim samu u sobi.
.
.
) i objasniti novi način odlaska u krevet - maženje s mamom, izljubljivanje i tako redom, ali onda on ostane spavati sam jer je već veliki. Vrata sva širom otvorena da vas čuje.