-
Pinnochio, ima li što novoga?
Nekako imam dobar feeling u vezi tvog poroda i uopće ne sumnjam da ćeš imati najbolji VBAC na svijetu. Ne brini zbog procjene na uzv, meni su Fionu procijenili na 500 g manje, a Floru gotovo cijeli kg više i zbog te glupe procjene sam skoro završila na indukciji (ali spasila me moja tvrdoglavost u kombinaciji s jednom divnom liječnicom
koja je napravila kontrolni uzv, pitala me želim li indukciju i kad sam joj rekla da ne želim, napisala mi u nalaz da je težina djeteta uredna i da preporuča prirodni porod).
Maria, sretan put i dobar provod na moru!
Spookica, držim fige za posao. Ima li novosti ili čekaš jesen? Mogu si misliti oduševljenje curki s vlakom - Fiona se vozila samo jednom, a Flora još uopće nije u pravom vlaku, ali zato obje obožavaju podzemnu. Ima nešto u tim vlakovima što djeca vole.
Pčelice, kaj Nika kaže u vezi bebe? Zna već? Jeste joj rekli?
mamma san, moram priznati da sam očekivala veću blamažu. Ovaj rukoljub u zamjenu za (nedobivenu) epiduralnu uopće nije strašan.
Cvrčkica, nadam se da uživaš na moru. Ako si u Zg, javi nam se!
Tweety, pa kakav si to osim dobila? Jesi sad već bolje? Evo ti pusa-ozdravilica da extraultrasuper brzo sve bude ok.
Vajtica, moram reći da si i meni malo sumnjiva.
Sunce, baš smo te oprale sve zajedno za te stepenice
, neću ništa reći osim na Florinom topicu na 1-3 većina beba sama ide po lojtrici gor i dol.
Idem uspavati Floru, pa ću vam napisati naše novosti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma