Citiraj spooky prvotno napisa
Citiraj Sanja prvotno napisa

Idem uspavati Floru, pa ću vam napisati naše novosti.
si trudna?
Jezik pregrizla. Nisam.

Mi brojimo dane do mora, iako idemo tek za dva tjedna. Curke uživaju, cijele dane su u vrtu, a onih par kišnih dana smo jako teško i s mukom izdržale u zatvorenom.

Fiona je upala u neku nevjerojatno nježnu i pažljivu fazu, Floru zove isključivo Florić i jako pazi na nju. Svoju lutku Miu uredno spresvuče u piđamu za spavanje i u haljinicu za dan. Sinoć ju nismo stigli obući u piđamu, jer smo išli kasno spavati, pa ju je umotala u pokrivač (=tetra pelenu) i poravnala joj haljinicu da joj se ne zgužva dok spava.

Inače, počela je rimovati sve živo. Npr. kaže mi "mama-rama ja bi malo vode-rode". Ne znam je li to samo neka faza ili mi se dijete sprema u pjesnike.

Ja sam lagano izmučena, jer Flori rastu sve četiri trojke istovremeno, pa imamo besane noći. Fiona pak (kuc-kuc) lijepo spava noću, pa je danju puna energije, a to u prijevodu znači da sam ja non-stop u pokretu, što s jednom, što s drugom. Baš sam nedavno plakala mm-u kako bih rado jednu noć legla i bez ikakvog buđenja, dojenja, prematanja, čaše vode, odlaska na wc i sličnih stvari spavala barem do jedanaest.