Jezik pregrizla.spooky prvotno napisa
Nisam.
![]()
Mi brojimo dane do mora, iako idemo tek za dva tjedna. Curke uživaju, cijele dane su u vrtu, a onih par kišnih dana smo jako teško i s mukom izdržale u zatvorenom.
Fiona je upala u neku nevjerojatno nježnu i pažljivu fazu, Floru zove isključivo Florić i jako pazi na nju. Svoju lutku Miu uredno spresvuče u piđamu za spavanje i u haljinicu za dan. Sinoć ju nismo stigli obući u piđamu, jer smo išli kasno spavati, pa ju je umotala u pokrivač (=tetra pelenu) i poravnala joj haljinicu da joj se ne zgužva dok spava.
Inače, počela je rimovati sve živo. Npr. kaže mi "mama-rama ja bi malo vode-rode". Ne znam je li to samo neka faza ili mi se dijete sprema u pjesnike.![]()
Ja sam lagano izmučena, jer Flori rastu sve četiri trojke istovremeno, pa imamo besane noći. Fiona pak (kuc-kuc) lijepo spava noću, pa je danju puna energije, a to u prijevodu znači da sam ja non-stop u pokretu, što s jednom, što s drugom. Baš sam nedavno plakala mm-u kako bih rado jednu noć legla i bez ikakvog buđenja, dojenja, prematanja, čaše vode, odlaska na wc i sličnih stvari spavala barem do jedanaest.