-
Pinocchijica, samo polako i opušteno. Uživaj u zadnjim danima 2u1.
Sunce, želim vam (i nama isto
) što skorije poboljšanje vremena.
Snorki, dobrodošla natrag.
Tweetica, ja ti na kavu (ako ju želim popiti) dolazim samo s Fionom. Kad su njih dvije zajedno, ne mogu ništa osim trčati za obje (no, uglavnom za Florom, a ona je na raketni pogon - fakat je neobično brza, ponekad ju jedva ulovim
). Pa, ako si zainteresirana za mirniju varijantu sjedenja koje bi uključivalo i dozu brbljanja, možemo se naći nas dvije i Fiona u kombinaciji, a s obje dolazim isključivo kad i mm ide sa mnom i potpiše da će trčati za Florom.
Kako ti se sviđaju linkovi?
Moje dvije curke su zadnjih dana u gradnji kućica od lego kockica (imamo kockice srednje veličine, mislim da su to duplo) i jako im dobro ide. Fiona svako jutro presvuče svoju lutku Miu iz piđame u haljinicu, a navečer iz haljinice u piđamu, pri čemu joj haljiinicu moramo staviti na vješalicu i spremiti u ormar zajedno s Fioninim i Florinim haljinicama.
Bisera imamo toliko da ih masovno zaboravljam, jer ih ne stižem zapisati. Morat ću kupiti neku lijepu bilježnicu i sve ih zapisivati da ih otmem zaboravu. Šteta bi bilo da ih se prestanemo sjećati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma