-
Spookica, odlične vijesti! Nadam se da će Pia što prije skroz ozdraviti, da su one Dorine točkice fakat bile kozice i da ćete zapaliti na more po planu.
Ja sam vam zaboravila napisati našu sinoćnju storiju, pa ću ju kopirati s Florinog topica.
Moram vam nešto napisati - znate kako su moje curke sinoć zaspale? Svaka u svom krevetiću u istoj sobi!
Naime, bile su umorne od igranja u parku (proveli smo veći dio popodneva i večeri u Maksiću), pa su nakon kupanja i večere za vrijeme zajedničkog spremanja igračaka jednostavno legle u krevet, najprije Fiona (a to se događa izuzetno rijetko
), zatim Flora odmah do nje i pokrile su se navlakom za pokrivače (sad kad je toplo pokrivamo ih samo navlakom). Samo su im glavice virile van, bile su preslatke. No, Flora ipak nije htjela zaspati bez cice, pa sam zajedno s njom legla na susjedni krevetić (koji tu stoji kao skladište za igračke), Floru sam stavila na cicu, Fioni pružila ruku i zaspale su za petnaestak minuta.
Naravno, Flora se probudila malo iza ponoći, pa smo ju prebacili u naš krevet i prištekali na cicu, no do tada su spavale zajedno. Koji preslatki prizor!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma