čoksa, boook.Ljubni vrtićku glavicu!

Pinokio, oblio me znoj od tvoje priče, ali vidim da ona stara kako je s drugim djetetom sve ležernije fercera i u vašem slučaju.

I ja sam Sanji zaboravila poželjeti ludi provod pa sad to činim da ostane u arhivi

Aneki nam uživaj ko pravi turisti. Anekica i Vid đipsaju u jutro aqua aerobic 8)

A ja vam drege moje, nakon 12 dana idem vidjeti svoje najdraže...brmmmm,brmmmmm, još pola sata i fijuuuuuuuuuuuuuuu.
On je bio genijalan. Ostao je na svoj zahtjev, ja sam ga stalno ispitivala, da li želi da dođem, a on je odgovarao da ne treba i neka dođem kad završim radove.
Danas sam mu rekla da dolazim, a on je pitao da li asm završila radove i jesam li stavila žutu boju u kuhinju

Ja sam očekivala bar malo tuge s njegove strane, ali izostala je totalno. Kaže da mu je super, da ima prijatelje, igra tenis i puno pliva da ima jake mišiće.

Eeee da, a što se žute tiče....uopće se nije uklapala u koncepciju, ali je on svaki dan ispitivao da li je majstor ofarbao žutu. Ja mu kažem da nije nego bijelu, plavu, ljubičastu i zelenu, a on :"ALI JA BI ŽUUUUUUTUUUUUUUU!!!", ja skrušeno :"Ljubavi ne paše nam.", a on:"Ali ja biiiiiiii!!!!!".
Apri je strefio šlag kad sam joj rekla da i da i žutu mora ukomponirati.

Još dvedeset minuta i brmmmmm....brmmmmm to my