-
Osoblje foruma
Vratija se Šime...sa mora.
Bilo nam je propisno dobro. Beštija se isplivala (napokon se odlučio pustiti i plivati sam
), izigrala, ishincala (sa bakom), izafrkavala starce, našala si 2 frendice, uspio nedati i oteti igračke jednom klincu-razbijaču, zavodio starije komade (starije i od mame
), naučio sve o ribolovu, vrtlarstvu, kuhanju, farbanju, sadnji krumpira, vožnji trakotra, čamca, broda, itd itd itd itd itd....
Ukratko bilo mu je prekrasno! Slike ću staviti kad ih uspijem skinuti sa aparata (ne znam kako vi, ali ja sam više volila one klasične filmove. Odneseš i razviju ti slike. ovako nemam niti jednu. :/ )
Isčitala sam sve postove na zepedeićima, pregledala sve albume i da vas ne imenujem: curke, klinci su vam preslatki!!!
Ovdje posebno moram (OPET) čestitati maloj Nevi, njenoj supersisterici Ladi, Pinkačici i Pinkač-tati, i onoj našoj Momze.
Rođenje Nevičice sam nestrpljivo čekala na Ižu, smsajući Pinkačici.
Onda...svim malim klincima koji će jesenas krenuti u školu (jer su naučili najvažnija slova
) čestitam na znanju! (i Lovro je tu negdje kao i vaši klinci...ali trenutno mu je važnija vožnja traktora
)
Ptici trkačici Marku treba montirati ruksak sa malim (kočionim) padobranom i duuuuugaaačkom špagicom za potezanje, koja će biti u sigurnim maminim rukama....i onda ga pustiti neka trrrrrrrrčiiiii!!!
I Maria, prokleto je istinit tvoj trenutni potpis o osamdesetogodišnjacima i životu u četrdesetima.....
W_M, pametnici i sporotrkaču, ali vjerovatno brzohodajućem Isau jedna velika pusa od mene.
Spooky, osim što su ti curke preslatke, šaljem ti jednu veliku ~~~~ da je Dora već prebolila kozice. I zato, bez obzria na sve...bežite na more!
Pričalici Tweety, jedna standardna
. (jedva čekam da vidim beštiju Frana
).
Aneki ajde doma!
Cvrčkice, daaaj se javi!!!
Trudnicama Pčelici i Čoksi jedna povelika
Maxi, dobro došla!!!
Roza i Mara
I znate li da smo se (kratko ali slatko) družili sa hagulkićima na Ižu?
Haaa!!! Nisam spomenula onog preslatkića Andrejčeka i onu pričalicu Fionu....
I nas čeka vrtić idući tjedan....i muka mi je. :/ Psihološko pripremanje Lovre je krenulo .....(danas je rekao kako jedva čeka početi ponovo zarađivati novčiće...
).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma