drage mame s alergijama, kako ste rijesile taj problem? ja imam sezonsku peludnu alergiju, jaku i neugodnu ali pocinje polovinom petog mj. pa sam mislila ima jos vremena do tad.
alergicna sam i na prasinu. inace mi to ne stvara probleme, ali sad vec dva dana sam totalno bolesna, pravi napad, a apsolutno nista od antihistaminika starijih, novijih, ili kortikosterioda lokalno u nos ne smije se uzeti dok se doji, kaze moj alergolog.
nisam ovo ocekivala, redovno cistimo doma, ali nikad nisam provela ovolko vremena doma i izgleda da se akumulirala kolicina alergena i bum! iz nosa mi cuuuri, svrbe oci, lice, lose mi je... a sama sam s bebom, zivimo daaaleko od baka i pomoci... ne znam kolko cu izdrzati... i zapravo jos nisam probala ne uzeti tabletu kad krene ovako jako jer dr. kaze da je onda jos gore, astma itd itd...
ja oduljila, ali ne mogu zamisliti da sad odjednom djetetu uskratim cicu i mlijeko, pa mastitis, pa ...ako ne prodje, da probam uzet tablete par dana, izdajat se u medjuvremenu, pa probat se skinut s tableta pa vidit kako je? koliko treba proc nakon uzimanja tableta, dok mlijeko ne bude opet ok? +imam 2cm fibroadenom u dojci, jel smije se to izdajati, masirati, pritiskati... uffff.... ?
vasa iskustva?