evo me
hvala na savjetima i procitala sam text s skokom u razvoju,ali meni se ne cini da je kod mog sina taj problem :/
ja mlijeka imam na izvoz i curi mi samo iz sise, nego on jadnicak kada uzme sikiti povuce dva mlaza izbaci sisu i pocne plakati a mlijeko nastavi curiti :/
ovo umjetno mlijeko ne prihvaca bas najbolje evo danas ujutro oko 6 se ponovila stvar ja ga stavim dojiti on je nervozan, izgrebao me i toliko je plakao da nisam imala srca to vise slusati i napravim mu mjericu i pol umjetne hrane i jos mjericu se izdojim i pomjesam mu. Nakon sto je popio nestovise od polatoga sve je nakon pola sata povratio (nijeod onih koji povracaju, prvi sin mi je imao tu praksu ako se prejede da sve u mlazu povrati).Podojila sam ga oko 9 jutros i jadnicak je zaspao s dudom (cinilo mi se da je jos gladan ali je ponovno ponoviofazu histericnog dojenja pa sam mu utrpala dudu).
sto se tice bocice zaklela sam se da ju necu kupiti kada sam ostala trudna jer sam sa prvim izgubila mlijeko nakon 2 mj i rekla si e ovo ces dojiti koliko bude trebalo i nema ni duda ni bocica, i eto sada smo i na dudii na bocici ((kršitelj koda)ovu sam uzela kao najmanje je navikavanje ).