Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: upala mokračnih puteva? pomozite!!

P&A

Početno upala mokračnih puteva? pomozite!!

Izgleda da je moja bubica pokupila upalu. Peče je dok piški, mokrača je znatno tamnija, izgubila je apetit...sve to upučuje na upalu. Popodne idemo kad doktora, pa bi vas molila ukoliko imate iskustva da mi rečete da li je to za curice opasno i da li se hospitalizira u sjučaju da sam u pravu što se tiče dijagnoze.
    Unaprijed hvala.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi smo nedavno isli u klaicevu zbog slicnih problema (cura skoro 3 godine).

Bitni su leukociti u sedimentu urina i urinoklutura i leukociti u krvi. Nama su leukociti bili 92 pa je dobila Zinat 10 dana, iako joj je urinokultura bila sterilna aluk u krvi normalni.

Najpametnije bi bilo kupiti sterilnu bocicu u apoteci,cekati da se popiski doma i onda tek u klaicevu, a ne ko mi cekali satima.

Bit ce sve OK,ali obavezno odmah kontrola.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Pedijatar ti ne može dati dijagnozu bez pretrage urina i urinokulture. tek tada određuje terapiju antibiotikom. Hopitalizira se samo male bebe sa jako lošom kliničkom slikom. Koliko ste stari? Ako je E.colli u pitanju morat ćete ubuduće jako paziti i imati je stalno pod kontrolom
    Preporuka - daj joj puuuno piti i brusnicu u bilo kojem obliku ( najbolji Cranaktin ) i c-vitamin.
    nadam se da će sve biti dobro. Držimo fige

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •