Ja i mž smo već nekoliko godina u braku i ništa. I tako pošaljem mž na preglede, jer ja, pravi mužjak, sigurno sam o.k. Nikakvih simptoma, boli itd, samo nema bebača. Ode mž na preglede i sve u redu, pa sad ti mužjače, da tebe vidimo. Uradim spermiogram na vv, kad nakon mjesec dana stižu same nule. Prvo nisam kužio što je to, dok malko nisam sam razmislio. Jad i tuga. Odem urologu na SD, taj me isprepipa i pošalje na pretrage, kad tamo sve u redu! Urolog me naruči na bolničku obradu (prisjetio sam se kod njega da sam prije desetak godina imao upalu testisa) i zaključe da je vjerojatno nešto zaštopano (treba valjda Domestos...). Na brzaka me pošalju na operacijski stol i otkriju da epididimis lijevog testisa ima normalne (pokretne) spermije, ali ne mogu prespajati, jer je spermovod začepljen, ali spoje desni. jer je začepljen samo epididimis. Nažalost, u desnom samo nepokretni spermiji i sada najvjerovatnije moram na MESE+ICSI. Pretražio sam cijeli forum i vidim da o ovakvom slučaju još nitko nije pisao, pa imali tko da je prošao ovu muku? Svoja iskustva rado ću podijeliti sa svima vama.