Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Skok u razvoju ili???

miama

Početno Skok u razvoju ili???

Drage moje,
    prije svega pohvala svima vama na savjetima koje nesebično dijelite s nama manje iskusnim dojiljama i majkama općenito! Pročitala sam gotovo sve topice iz kojih se zaista da puno naučiti, pa tako Noa i ja uspješno dojimo, uz svu onu "podršku" okoline kroz koju svi manje-više prolazimo,...
    No, imam jedno pitanje - do prije 5-6 dana (Noa sada broji 3 mjeseca i 12 dana) noćno dojenje je bilo svedeno na 1-2 komada. Dakle, spavanac počinje oko 22 h, buđenje oko 3.30, a sljedeće oko 6.00-6.30. i spavanac do 7.30.
    Zadnjih par dana opet smo na buđenju u intervalima od po 3 sata, dakle 3 buđenja tijekom noći :/ . Nije da je to meni bed, nego se pitam da li se radi o skoku ili je nešto treće u pitanju?! Ako netko ima slično iskustvo, puno bi mi pomoglo da ga podijeli sa nama.
    Inače smo već dva dana skroz nervozni i preko dana spavamo sve ukupno sat do dva... Valjda vrućina ili što...
    Pusa i hvala

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

miama,

I mi se budimo još par puta noću, tražeći ciku, a navršili dvije i pol.

S tri mjeseca obično jest neki skok u razvoju pa se nadam da ćete svoju krizu proći bezbolno.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Evo jedan malo stariji topic:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=11423

Uf, kad se sjetim...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

miama, u tom periodu (osim skoka u razvoju) bebaci pocinju otkrivati svijet i krecu prvi motoricki skokovi zbog cega znaju biti nemirniji te se i nocu ucestalije buditi.
    a i kao sto kazes- vrucine!
    uzivajte jedan u drugome

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Mi već neko vrijeme dobro spavamo (1-2 buđenja), ali zadnjih noći je isto koma, svaki čas se budi, pripisujem vrućini (iako su i zubi opet aktualni).

miama

Početno Skok u razvoju ili?!

Amalthea, kad vidim raspored spavanja i klope koji si navela, dođe mi da se malo posramim jer u biti vidim da je moj N. u granicama izdržljivosti.
    Anyway, hvala cure.
    P.S. da se pohvalim, noćas smo već puno bolje spavali (valjda ćemo se do jeseni uhodati.)
    Thx

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re: Skok u razvoju ili???

Citiraj miama prvotno napisa
    ...
    No, imam jedno pitanje - do prije 5-6 dana (Noa sada broji 3 mjeseca i 12 dana) noćno dojenje je bilo svedeno na 1-2 komada. Dakle, spavanac počinje oko 22 h, buđenje oko 3.30, a sljedeće oko 6.00-6.30. i spavanac do 7.30.
    Zadnjih par dana opet smo na buđenju u intervalima od po 3 sata, dakle 3 buđenja tijekom noći :/ . Nije da je to meni bed, nego se pitam da li se radi o skoku ili je nešto treće u pitanju?! ...
    Alan ima 4 mjeseca i 12 dana - i zadnjih mjesec dana budio se u prosjeku svakih 1.5 sat svake noci. Prava sam Mama Panda Meni su savjetnice ovdje rekle da su neke bebe jednostavno takve.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mislim da to nije skok nego - beba. Nama bi s dvije godine tri buđenja bila divna, ali .

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ajme mi smo s prvim do druge god imali budjenje svaka 3 sata, a sada sa rokom (3,5 tjedna) neznam sto je to spavanje jer tokom noci jos nekako do 3 a onda sse prikopca na cicu i igre bezgranica pocinju-mi ih zvemo prva-druga. 8)

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Moj ( 4,5 mj) se budi zadnjih mj dana svakih 1, 1,5 h počinje plakati i nikako ga ne mogu drugačije smiriti dok mu ne dam ciku a on ko oko 10 puta potegne i zaspi.On i cika ko

D 1998.
    I 2007.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •