Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: mlijeka ima ali ne izlazi

Početno mlijeka ima ali ne izlazi

Jadna moja djevojčica je vukla mlijeko u svim pozama iz obje cice a završila bi gladna.
    Moj problem je što su mi cice bile pune mlijeka, a mlijeko je izlazilo iz samo 3 kanalića i tako na obje cice. Dakle, Marta nije imala što vući duže od 3 min. Zdrava jesam, :D cice su mi zdrave a problem je što sam ponovno trudna i već mi se cice pune mlijekom (16 tj.) no ono opet ne izlazi.
    Nisam dobila nikakav mastitis niti upalu, nije me bolilo jer sam i ono malo što je izlazilo izdajala a cice masirala i tuširala toplom vodom i sl. Čak mi je muž (sa gađenjem) morao vući mlijeko van. Mislila sam da je mala lijena, plakale smo i Marta i ja, no agoniju smo ubrzo prekinuli umjetnim mlijekom. Tako sam ju malo dojila pa dodavala umjetno i skrpale smo se dok nije skroz prestala vući (sa 3 mj.).
    Kome se obratiti jer sada mi je ginić na godišnjem, a nitko koga poznajem nije imao takav problem? :?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ako opet bude problema, nazvat ces SOS ili se javiti ovdje. Ali, to sto je prvi put bilo problema ne znaci da ce biti i drugi.
    ~~~~~~~~~ da sve bude u redu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •