-
Yasmine tablete !!??
Imam jedno pitanje zbog postupka potpomognute oplodnje u 9 mjesecu , sada preko ljeta moram piti YASMINE tablete koje mi je Dr.prepisao i kada imam mengu tih 7 dana se osjećam super , a čim počnem piti te tablete osjećam se beživotno , nemam volje ni zašto i jako sam neurozna i jednostavno se ne poznam jer to nisam ja i to me jako smeta.
Ima li tko kakvo iskustvo s time ??
-
Uobičajene su razne reakcije. Nekim ženama je muka na bilo koje antibebi. Ja se nisam osjećala loše, ali su mi prsi bile duple i bolne, trbuh isto dupli, a čim bi prestala pit super. I da, libido nula, kao da mi je netko zatvorio pipu u glavi za to. A još su te antibebi specijalno, recimo, dizajnirane za to da ne napuhuju. Meni je nakon tako dugog protokola, za razliku od kratkih VV protokola, bilo super - normalno ovulirala svaki mjesec. I tebi će to bit dobro zbog PCOS-a (ako se dobro sjećam, to je tvoj problem?), u Mariboru je yasmin standard i u pravilu nema hiperstimulacija, bar ne u onom broju u kojem ih ima na Vuku. Sretno i vibram da se navikneš na njih i da nestanu nuspojave!
-
-
Evo i ja ih pijem kao pripremu za 9, mjesec. Prvih 15 dana sam imala mučnine i nagon za povraćanjem. Bilo je i pada tlaka a s time meni redovito idu gavobolje. Za sada drugo OK.
Što se tiče libida još ne mogu procijeniti jer su mi tek ovaj vikend prošle mučnine tako da mi do sada i nije bilo do keksa.
-
i ja idem na postupak u 9 mjesecu na vv, a ja ne pijem antibebi pilule. ja uzimam utragestan. ocu li ja dobiti pilule u 9. pa onda u postupak ili se one ni ne moraju piti? :?
-
ja ih pijem evo 2 mj. i isto malo malo me uhvati nekava anksioznost .. ali kontam si pretpit cu to taman se zatvorila u kucu i neizlazila van josh mj. dana samo da "pomogne" za
-
-
i ja ih uzimam poslije neuspjelog IVF (ustvari bila sam trudna 7 tjedana, pa neznam dal je to neuspjeli ili uspjeli pokušaj???), ali nije mi do nicega.
dobro se osjecam, ali, nekak bezveze.
proci ce i to, uostalom, sve sam da ponovo idem u postupak!
-
Osoblje foruma
meni su yasmine bile super, za razliku od cileste - jedina nuspojava je bila da mi se lice osulo sitnim pristicima
-
ja sam isto pila yasmine prije IVF postupka i imala sam neke simptome kao mucninu i vtoglavice i onda mi je doktorica rekla da tablete uzimam uvece pred spavanje i zaista mi je bilo super.uzimala sam oko 23 sata svaku noc a u toku dana nisam imala vise ni mucnine ni vrtoglavice.
-
" Ma kakav keks pa otkako ih pijem uopće se ne keksam "
potpisujem gejshu
p.s. malo je libido proradio na moru
, tak da ako se zazelite keksa...pravac more !!!!
"a čim počnem piti te tablete osjećam se beživotno , nemam volje ni zašto i jako sam neurozna i jednostavno se ne poznam jer to nisam ja i to me jako smeta. "
potpisujem i kbegicsi[/quote]
-
Zvala sam ja doktora jer me počelo uz sve to i probadati na lijevoj strani u predjelu jajnika no on je rekao da su te sve moje tegobe normalne i da je to ok i da se ništa ne brinem i, tako da sam Vam ja sada mirnija , a i više me ne probada i čak sam već danas 5 dana dobre volje a i 9-ti mjesec će brzo doći :D
-
koliko ciklusa poslije neuspjelog pokusaja ET ste uzimale yasmin?
i dali ste imale pauzu pa onda isle u postupak, ili ste isle odmah na induciranu ovulaciju?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma