Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Yasmine tablete !!??

Gost

Početno Yasmine tablete !!??

Imam jedno pitanje zbog postupka potpomognute oplodnje u 9 mjesecu , sada preko ljeta moram piti YASMINE tablete koje mi je Dr.prepisao i kada imam mengu tih 7 dana se osjećam super , a čim počnem piti te tablete osjećam se beživotno , nemam volje ni zašto i jako sam neurozna i jednostavno se ne poznam jer to nisam ja i to me jako smeta.
    Ima li tko kakvo iskustvo s time ??

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Uobičajene su razne reakcije. Nekim ženama je muka na bilo koje antibebi. Ja se nisam osjećala loše, ali su mi prsi bile duple i bolne, trbuh isto dupli, a čim bi prestala pit super. I da, libido nula, kao da mi je netko zatvorio pipu u glavi za to. A još su te antibebi specijalno, recimo, dizajnirane za to da ne napuhuju. Meni je nakon tako dugog protokola, za razliku od kratkih VV protokola, bilo super - normalno ovulirala svaki mjesec. I tebi će to bit dobro zbog PCOS-a (ako se dobro sjećam, to je tvoj problem?), u Mariboru je yasmin standard i u pravilu nema hiperstimulacija, bar ne u onom broju u kojem ih ima na Vuku. Sretno i vibram da se navikneš na njih i da nestanu nuspojave!

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam ih pila i baš se sjećam da sam u tom periodu bila totalno depresivna i nikakva,stalno sam vikala na muža i za sve je bio kriv.
    Draga ne brigaj,prepiši to tabletama,proći će.

Tia avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Evo i ja ih pijem kao pripremu za 9, mjesec. Prvih 15 dana sam imala mučnine i nagon za povraćanjem. Bilo je i pada tlaka a s time meni redovito idu gavobolje. Za sada drugo OK.
    Što se tiče libida još ne mogu procijeniti jer su mi tek ovaj vikend prošle mučnine tako da mi do sada i nije bilo do keksa.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

i ja idem na postupak u 9 mjesecu na vv, a ja ne pijem antibebi pilule. ja uzimam utragestan. ocu li ja dobiti pilule u 9. pa onda u postupak ili se one ni ne moraju piti? :?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja ih pijem evo 2 mj. i isto malo malo me uhvati nekava anksioznost .. ali kontam si pretpit cu to taman se zatvorila u kucu i neizlazila van josh mj. dana samo da "pomogne" za

Gost

Početno

Ma kakav keks pa otkako ih pijem uopće se ne keksam , nemam potrebu i treba mi da se zapalim više nego trabantu na guranje , ali jedan krivi potez i ode volja ,MM je rekao da su svakako antibebi jer onaj ko ih pije ni ne može ostati u drugom stanju jer se ne keksa
    A dr mi ih je dao jer sam prvom stimulacijom imala 33 jajne stanice i 22 ciste na VV i boji se da se to ne ponovi pa da mi smiri jajnike , a kako sam skinula 13 kila otišao i PCOS , tako da to više ne igra .

No bilo kako bilo doći će i 9-ti mjesec za čas .
    Cure hvala Vam

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

i ja ih uzimam poslije neuspjelog IVF (ustvari bila sam trudna 7 tjedana, pa neznam dal je to neuspjeli ili uspjeli pokušaj???), ali nije mi do nicega.
    dobro se osjecam, ali, nekak bezveze.
    proci ce i to, uostalom, sve sam da ponovo idem u postupak!

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

meni su yasmine bile super, za razliku od cileste - jedina nuspojava je bila da mi se lice osulo sitnim pristicima

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja sam isto pila yasmine prije IVF postupka i imala sam neke simptome kao mucninu i vtoglavice i onda mi je doktorica rekla da tablete uzimam uvece pred spavanje i zaista mi je bilo super.uzimala sam oko 23 sata svaku noc a u toku dana nisam imala vise ni mucnine ni vrtoglavice.

nela37 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

" Ma kakav keks pa otkako ih pijem uopće se ne keksam "

potpisujem gejshu

p.s. malo je libido proradio na moru , tak da ako se zazelite keksa...pravac more !!!!

"a čim počnem piti te tablete osjećam se beživotno , nemam volje ni zašto i jako sam neurozna i jednostavno se ne poznam jer to nisam ja i to me jako smeta. "

potpisujem i kbegicsi[/quote]

Gost

Početno

Zvala sam ja doktora jer me počelo uz sve to i probadati na lijevoj strani u predjelu jajnika no on je rekao da su te sve moje tegobe normalne i da je to ok i da se ništa ne brinem i, tako da sam Vam ja sada mirnija , a i više me ne probada i čak sam već danas 5 dana dobre volje a i 9-ti mjesec će brzo doći :D

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

koliko ciklusa poslije neuspjelog pokusaja ET ste uzimale yasmin?
    i dali ste imale pauzu pa onda isle u postupak, ili ste isle odmah na induciranu ovulaciju?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •