Hvala cure na lijepim vibrama....Evo javljam vam se malkoc kasnije, ali meni rekli u subotu da moram mirovati tri dana i ja to shvatila doslovno. Dakle, u subotu su napravili transfer 4 krasna embrijica (sa minimalnim fragmentacijama) 2 sa 5 stanica i 2 sa 6 stanica....Jos dva su ostala kod striceka embriologa koji ih prati i ako se budu i dalje lijepo razvijali danas (ponedjeljak) ili sutra ce ih zamrznuti....Ja se osjecam jako dobro i osim epizode od subote navecer sve je islo glatko...Naime u subotu predvecer se meni prohtjelo jesti juha od brokule, i moj mi je dragi muzic udovoljio...kasnije oko 9:30 mi je dao injekciu progesterona i nije proslo mozda 15 minuta mene ulovila mucnina stoljeca. Jedva sam dosla do zahoda i povratila mozda sve od tog dana. (Naime zadnji puta sam povracala mozda prije 15 godina uopce nisam taj tip)....Poslije me MM zezao da se klinci nisu slozili sa brokulom (on mrzi brokulu)...Eto to je to...Test mi je zakazan za 03.08.......Da li vi cure svejedno testirate sa kucnim testom prije??? I koliko prije???