Zanimljiv tekst na t-portalu
Nepresušna tema sa neutralnog stajališta...
Zanimljiv tekst na t-portalu
Nepresušna tema sa neutralnog stajališta...
Ispravan link:
http://www.tportal.hr/lifestyle/obit...7/0103006.html
hrkljuš![]()
http://roda.hr/tekstovi.php?TekstID=...D=62&Show=1356
ima i kod nas![]()
Naša "baka servis" funkcionira odlično. Jako sam sretna zbog toga(već sam pisala o tome ovdije) i drago mi je što čitam o pozitivnim iskustvima forumašica. Danas mi je maleni jedva mahnuo pa-pa, jer je imao nešto novo za pokazati baki u slikovniciKada sam se vratila doma spavao je, probudio se je nakon tri sata sna, baka je rekla da je popapao užinu (sa mnom ruča), puno se igrao, a i ljuljali su se i igrali u pješčaniku. Nitko sretniji od mene :D
slažem se, i mi bi bez baka servisa riknuli, doslovno nam spašavaju egzistencijudrage naše bake i dede
![]()
Slažem se :Danima prvotno napisa
Kod nas je baka servis daleko od očekivanog. Imamo sreću što je naša teta čuvalica divna i potpuno predana našoj djevojčici. Ali jedni bake i dede (moji) sudjeluju puno više od drugih (MM-ovih), ali niti to nije onoliko koliko bih ja htjela. Uglavnom provode jedno popodne tjedno nasamo s K. i nedjeljni obiteljski ručak, dok ju ovi drugi vide dva puta mjesečno na pola sata i možda na jednom ručku u dva mjeseca.
eh, tko ima baka-servis na raspolaganju kad mu treba ne zna koji je sretnik..mi nemamo![]()
Ni mi nismo sretnici i nećemo imati na raspolaganju baka servis, ali valjda ćemo se snaći i bez njega.
Mi nemamo baka servis na rasploganju, snalazimo se, ali nam nije lako. Imamo puno sreće da su nam šefovi na poslu razumni ljudi i ne stvaraju probleme kad treba prije otići s posla ili malo zakasniti inače ne znam kako bi sve to izgledalo.
Mi bake koristimo rijetko, ali povremeno nam zbilja zlata vrijede (pogotovo ljeti). Nemam primjedbi ni na jednu ni na drugu baku, ali sam primijetila da uz njih prilično stradava dnevni ritam i neke uhodane navike koje onda moramo ponovo uhodavati... valjda to ide u onu priču "bake će ga razmaziti". Ali dosad nismo imali drastičnih problema zbog toga, pa je korist još uvijek veća od eventualnih problemčića koji se usput javljaju.
Ja sam imala drugi strah, da će baka biti prestroga i, malo grozno zvuči al' eto, okrutna prema Šimunu. No prvi put ga je čuvala kada je imao 16 mj., tako da se do tada već upoznala s našim načinom odgoja. I nemam primjedbe na čuvanje. Šimun mi pokazuje sigurnost, kada ga joj ostavljam, a njegov bezbrižan smiješak, kada dođem po njega, mi je znak da je sretan.