U Konzum prodavaonicama prodaju to suđe , cijena dosta visoka. Duboka tava od 24 cm. + poklopac stoji 500 kn., sa popustom uz neke njihove bodove 300 kn.
Zanima me da li netko ima to suđe, jeli to kvalitetno i da li je to normalna cijena .
U Konzum prodavaonicama prodaju to suđe , cijena dosta visoka. Duboka tava od 24 cm. + poklopac stoji 500 kn., sa popustom uz neke njihove bodove 300 kn.
Zanima me da li netko ima to suđe, jeli to kvalitetno i da li je to normalna cijena .
Imam ja, svo metalno suđe mi je Lagostina. Tava, 4 šerpe i ekspres lonac. Bilo jako skupo, dio smo dobili na poklon, ali se isplati svaka para. Nije baš Zepter, ali je skrpz dobro. (barem ja nemam primjedbi). Preporučujrm ekspres lonac (sa tri ventila) i tavu, ako nemaš novaca za sve.
Ma imam ja Zepter suđe, ali mi zapela za oko ova tava . Odgovara mi veličina, a nisam znala jel to realna cijena - možda Konzum ima velike marže pa nađem to puno povoljnije u drugim trgovinama.
Malo sam sumnjičava i na sakupljanjea tih bodova, čini mi se da je to sa popustom tek prava cijena negdje dalje.
Ne znam ti za bodove i cijene u Konzumu, mi to ovdje nemamo. A cijena za tavu sa poklopcem od cca 70 eurića :/ malo mnogo samo za tavu. Realnija mi je ta cijena od 300kn. Ko za inat tavu sam dobila na poklon, pa ne znam koliko je plaćena. Imam drugu, "Metalac" istog promjera, drugačiji poklopac, deblje dno, plaćena oko 60KM (cca 30eura), pa računam, ni ova ne bi trebala biti baš puno skuplja. Sretno u kupovini.![]()
ja imam jednu šerpicu, i (još) jednu džezvu. drugu sam frknula...
i to je sve što ću ikad imati od te firme.
vodu mogu zakuhati i u drugom suđu, a sve ostalo moram paziti da ne zagori. dno debelo, a ručka neka čudna :/
a voda iz džezve me opekla nebrojeno puta... samo se iskrene. moram naći običnu negdje u duhanu, tako da ovu maknem...
Mi imamo par komada Lagostina posuđa i beštek (nešto dobili, nešto kupili) i jako smo zadovoljni.![]()
Meni se ne cini bas realnom, ova od 500 Kn.
Lonci (bez poklopca) dodju izmedju 200 i 300 Kn, ukljucujuci i tave.
Hvala na odgovorima. Ma mislila sam da su ti bodovi prodavanje magle i da joj je to prava cijena recimo u Merkatoru i dr.
Ovo iz konzuma si još nismo uzeli, ali budemo, no imamo od ranije i ja sam jako zadovoljna!
evo i ja imam njihove lonce i zadovoljna sam, ali mislim da moje kulinarske sposobnosti ne mogu popraviti nikakvi lonci![]()
Mi smo imali ekspres lonac lagostilna i otišo onaj poklopac tj. ventil u roku 2god. :/
lagostina je skuplja ali vrijedi svakog dinara, bar je tako kod nas.
kalimero, 500kn je previse ipak...
cijene koje Konzum sada ima na akciji, su prije cca godinu dana bile redovne cijene tog istog suđa u Merkatoru
malo su ga prećerali
Mi smo ga dobili na poklon,pa ne gledam tako crno,...ali da sam si sama odabrala ikupila sada bih grintala do u beskonačnost...Nije baš nešto...Teško,lako zagara,...Za te novce postoji i bolji set lonaca,tava,...
I meni se tak čini, al kak sam imala samo ekspres lonac, reko možda je ovo ostalo bolje...Engls prvotno napisa
ja imam Fisller i odličan jeAna i mamino zlato prvotno napisa
Neva, da li se Fisslerov ekspress lonac moze kupiti u Zagrebu, ako danas li gdje.
Hvala
Imam par posuda i jednu tavu i expres lonac logostina i zadovoljna sam. Nije baš ko AMC ali nije ni tak skupo. Uglavnom je ok.
I ja imam i zadovoljna sam.
U mojoj je familiji Lagostina već generacijski uvjetovana. Počev od moje bake, tetke....pa do moje mame i mene svi imamo svo posuđe Lagostina. Moja mama je kolekciju upotpunila sa Fisslerom. Ja sam prezadovoljna. Cijene ovdje su više nego u Trstu pa ih uglavnom kupujem tamo. Moja sveki ima Zepter i dosta se žalila pa je na moj nagovor kupila Lagostinu i sad Zepter uopće ne koristi
![]()
lagostina je opet na akciju u konzumu, ja ndopunila koleciju :D
imaju skupnu akicju s henkelom ak se ne varam, kupiš njihovo sredstvo za pranje inoxa pa onda imaš 100 kn popusta ne suđe..jako cute
sredstvo za inox? ne nego njihovo sredtsvo za suđericu