-
Što bih ja, s ovim znanjem, a na vašem mjestu, vjerojatno napravila:
a) brzo se odlučila napravila operciju varikokele, ako je TM od tipova da mu je emotivno bitno "da i on nešto napravi", ako nije i boji se operacija itd., onda bih ga poštedila toga, jer ta operacija nije ono piece of cake, težea je od laparaskopije za žene (oporvak dulje traje, rez je veći itd.):;
b) ostala na VV, čisto onako, just in case, ali gurala i gurala da čim prije dođete do IVF-a;
c) sutra poslala papire za Maribor - termin se čeka godina dana.
Posljednje uređivanje od ina33 : 14.05.2010. at 04:18
-
Alternativno, možete otić na konzultacije u Maribor i vidjet što oni kažu, hoće li varikokela bit ikakav benefit, s ozbirom na tvoje godine i spermiogram muža. Ali, to vam je čekanje od vjerojatno 3 mjeseca, možete u mailu probati namoliti da vas ubace prije zbog dobi.
Ovisi i puno toga o tome kakav si ti tip, jesi li bormašina ili ne, po meni, moraš počet "borat" i gurat jer je dob već takva da zahtijeva ubrzanje i u odlučivanju i u svoj logistici i fokusiranje na prave probleme.
Meni se, kao laiku, ali laiku koji je svašta prošao i svašta pročitao, koji je to sve živio i živi već jedno desetljeće, prošao VV i Maribor i androloge i varikokele i svašta, da će tu bit veći ili jednaki zez tvoja dob, nego njegov spermiogram.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma