-
moje srce više ne kuca...
uopće ne znam od kuda da počnem..osječam potrebu da vam se javim, jer s ovog foruma sam i krenula i sada vam se vraćam....još uvijek stoji malo ispod moj topić...konačno dolazi naša bebica...naime, jučer na uzv kod dr.B utvrđeno je da bebici srce više ne kuca u 8 tj...užas, strah i nevjerica, pa onda trčanje u drugu kliniku, uz nadu da se možda ipak samo radi o ljudskoj pogrešci (ne možete niti zamisliti kako se toga trenutka vadite za slamku spasa), ali istina je
, sada čekam kiretažu (Bože tko je izmislio takvu užasnu riječ?), još o ničemu ne mogu trezveno razmišljati, slomljeni smo, još uvijek u sebi imam to malo beživotno tijelo, mog
, ljubim vas sve, malo mi je uzdrmana vjera u Boga, ali nadam se da ćemo ponovno kroz neko vrijeme zaista moći reći da postoji, toliko je još toga u meni, ali nema potrebe o svemu tome pisati....volim Vas i znam da ćemo sve uspjeti
-
Žao mi je, Helena..
-
-
-
-
Helena,užasno mi je žao, i ja nakon toliko pročitanih tekstova o gubitku bebica pomislim Bože zašto ? ne mogu ni zamisliti kako Vam je ,ali sutra je novi dan za nove pobjede..
-
Zelim vam pozeliti puno snage da ovo prebrodite i da nakon toga ponovo krenete za vasim snom.
-
-
-
zao mi je
-
Draga Helena,znam kako ti je.
Apsolutno znam kako se osjećaš.
I znam da nema utjehe osim da ti kažem, poslije svog iskustva da se ipak sve s vremenom preboli.
-
Jako mi je žao da prolaziš kroz ovo razdoblje, ali sam isto tako sigurna da će ubrzo druga beba biti uz tebe. Puno snage ti želim
-
-
Draga već sam ti napisala na zimskim trudnicama šta sam htjela. Drži se, jake smo mi.
-
Žao mi je, puno snage ti želim
-
Zlato čuvaj se, nažalost većina na ovom forumu nas je to prošla to nije utjeha za tebe ali je veliko razumijevanje , veliki zagrljaj za tebe uz suzu za tvoje malo.
Proči će nekim dijelom nakon nekog vremena, dio tuge će ostati, ali Vi morate dalje.
-
-
Osoblje foruma
-
-
-
jako mi je žao, potpuno razumijem tvoju bol, isto sam prošla pred jednu i pol godinu .. taman pred Božič ... prvi IVF, uspješan, ali srce nije kucalo..i u osmom tjednu kiretaža...Treba se dobro dobro isplakati, odtugovati i odžalovati a to traži vremena .. i onda skupiti snage i krenuti sve iz početka jer odustajanja nema.. negdje sve nas čekaju naša dječica..
-
Helena- užasno mi je žao.
Uz tebe smo
-
-
hvala Vam svima i svima onima koje su mi poslale i pm, iako mi i sada suze cure, toliko da se ne mogu kontrolirati...sa svima Vama ipak je lakše, danas sam otišla u katedralu, nevjerojatan osjećaj svirale su orgulje, mise nije bilo...pretužno i zapalila sam svijećice za tu malu dušicu, mog malog
, oprostila se s njime i počela sam plakati, prvi puta u javnosti s toliko godine i iskustva iza sebe, ja toliko jaka...ne znam, valjda vrijeme ipak sve rane lijeći, pa će i ovu našu, znam da moram biti jaka, toliko ljude je sada uz nas dvoje, ali....Sve Vas ljubim i prvenstveno želim da nitko ovo ne iskusi i da netko gore usliši naše želje
-
Helena, znam kako se osjećaš i mislim da nema riječi kojima te možemo u ovom trenutku utješiti. Plači i isplači što više boli možeš jer nije dobro čuvati je u sebi. Jedna crna rupa uvijek će ostati u Vama samo što će vremenom biti sve manja i manja (ali mislim da nikada neće nestati). Kod svih nas na ovom forumu, bit ću slobodna reći, da je bol gubitka djeteta užasno velika jer tako teško dođemo do njega, ali sve nas čeka jedan mali anđeo.
-
Beskrajno mi je žao
-
Beskrajno mi je žao.
-
Žao mi je
-
Draga Helena, iskreno mi je žao. Znam točno kako ti je. I ja sam to također prošla. Kao da mi je netko otrgnuo dio duše.
Bog ima svoje razloge zašto je to tako, iako ih mi jednostavno ne možemo razumijeti. Uvijek se pitamo šta smo mi to zgriješili da nam se tako neštodogađa. Ali nemoj molim te to shvatiti kao kaznu, jer Bog ne kažnjava.
Isplači se, tuguj, to ti nitko ne može uzeti, zapali svijeću i pomoli se za tu malenu dušu i kad osjetiš da je vrijeme otpusti od sebe cijelu priču (znam nije lako) i kreni ispočetka. Reci samoj sebi da je tako moralo biti.
Drži se.
-
A joj Helenice baš mi je žao, budi hrabra
-
Jako mi je zao
Saljem ti veeeliku
-
Jako mi je žao zbog toga što proživljavaš, vjeruj, nakon 5 spontanih, 2 kiretaže, jako te dobro razumijem, ali pogledaj moj potpis, moje sunce je stiglo i svaki njen osmjeh briše u meni sjećanje na one užasne dane.
Odmori se draga, pa u nove pobjede i uspjeti ćeš!
-
-
Radovala sam se s tobom, i sad mi je zaista teško. Prošla sam kroz sličnu situaciju i razumijem kako se osjećaš. Vidim da nema potrebe napominjati te da hrabro kreneš dalje, sada daj sebi oduška, a sutra je novi dan.
-
-
-
Jako mi je žao
-
žao mi je
-
-
-
-
Helena, žao mi je jako
-
Helena, stvarno mi je žao... Ali ja uvijek nekako i u ružnim stvarima pokušavam naći tračak nade - ako se dobro sjećam ti si ostala trudna prirodno, čekajući postupak - evo to ti zapravo govori da si ti plodna žena, da je sve moguće. Ako s ovom trudnoćom nešto nije bilo u redu, ne znači da će i s idućom biti tako. Šaljem ti veliki
i želim što brži oporavak nakon svega.
-
-
-
Helena111, ja bih ti zeljela reci isto sto i Roza - nadji dobru stranu u ovoj tuznoj prici - ostala si trudna prirodno i uspjet ces opet.
Trudnoca ocito nije bila u redu i kad se vec moralo dogoditi, bolje prije nego kasnije. Isplaci se i kreni dalje.
-
-
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma