-
još jedna sretan priča
Drage moje,
javljam se prvi put iako vas čitam već prilično dugo. Moja priča ima sretan kraj pa bih je voljela podijeliti sa vama. Prije tri godine nekako u ovo vrijeme saznali smo MM i ja da nećemo moći imati djecu bez pomoći medicine. NJegov prvi nalaz je bio jako loš (1,8 mil/ml)-kasnije malo bolji ali uviejk indikacija za IVF/ICSI. Nakon dva pokušaja IVF/ICSI koji su završili neuspješno , ostala sam trudna prirodno i rodila zdravu curicu-vidi potpis. Jednom ću detaljno opisati naš put. Sada pokušavamo dobiti i drugu bebu prirodno-već godinu dana, ali ne gubimo nadu. Ovo vam pišem da vam pokažem kako ništa nije nemoguće i da koliko god treba vjerovati medicini ne treba odustati niti od prirode. Mi smo pokušavali popravitit spermogram raznim vitaminima i pripravcima o kojima i vi ovdje govorite, ali nisam sigurna da li je to pomoglo ili se jednostavno našao jedan uporan plivač i naša je Luce nama stigla. Moram priznati da sam se javila najviše da čestitam ini 33 jer sam prateći vas jako željela dfa ona uspije i stvarno sam se rasplakala. Pa čestitam ina 33 i želim ti puno sreće u majčinstvu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma