Drage moje,
javljam se prvi put iako vas čitam već prilično dugo. Moja priča ima sretan kraj pa bih je voljela podijeliti sa vama. Prije tri godine nekako u ovo vrijeme saznali smo MM i ja da nećemo moći imati djecu bez pomoći medicine. NJegov prvi nalaz je bio jako loš (1,8 mil/ml)-kasnije malo bolji ali uviejk indikacija za IVF/ICSI. Nakon dva pokušaja IVF/ICSI koji su završili neuspješno , ostala sam trudna prirodno i rodila zdravu curicu-vidi potpis. Jednom ću detaljno opisati naš put. Sada pokušavamo dobiti i drugu bebu prirodno-već godinu dana, ali ne gubimo nadu. Ovo vam pišem da vam pokažem kako ništa nije nemoguće i da koliko god treba vjerovati medicini ne treba odustati niti od prirode. Mi smo pokušavali popravitit spermogram raznim vitaminima i pripravcima o kojima i vi ovdje govorite, ali nisam sigurna da li je to pomoglo ili se jednostavno našao jedan uporan plivač i naša je Luce nama stigla. Moram priznati da sam se javila najviše da čestitam ini 33 jer sam prateći vas jako željela dfa ona uspije i stvarno sam se rasplakala. Pa čestitam ina 33 i želim ti puno sreće u majčinstvu.