ima li neka od vas iskustva s potpomognutom, na bilo koji nacin, u rijeci , gdje, kod koga, sa uspjehom, bez uspjeha....
rvukovi2 editirala pojam "umjetni"
ima li neka od vas iskustva s potpomognutom, na bilo koji nacin, u rijeci , gdje, kod koga, sa uspjehom, bez uspjeha....
rvukovi2 editirala pojam "umjetni"
Evo ja imam iskustava s Rijekom. Mene vodi Smiljan Severinski. Do sada sam prošla više AIH, 1 stimulirani IVF, dva nestimulirana (oba puta pobjegao folikul) i sada se pripremam za 2. stimulirani.
Za sada sam zadovoljna. Meni jedino smeta da u Rijeci nema zamrzavanja!
Prije mjesec dana sam u čekaonici čula da im je ova godina jedna od najuspješnijih za sada u Rijeci, a možda bude i još bolje jer idu u preuređivanje odjela, a navodno dolazi i nešto novo od opreme.
Što god treba pitaj i vidimo se na jesen na jednoj od naših kavica
ako te zanima kako se oni sami predstavljaju vidi ovdje
Kako volim kad mogu nekome dati nadu našim uspjehom! :D
Mi smo se kod doc. Smiljan Severinski liječili cca 3 godine : ciljani odnosi, klomifen, 6 inseminacija, sve bez uspjeha. Iako je ona već nakon 4 inseminacije predlagala da s obzirom na moje godine (tada 34) krenemo s IVFom, ja sam tražila još 2 inseminacije u nadi da ćemo uspjeti. Ništa.
Ali je zato 1. IVF bio sretan i evo za koji dan stiže nam naše sunce![]()
I istina je da su ove godine zaista uspješni u rijeci.
Od srca ti želim da i tvoja trudnoća bude još jedan riječki uspjeh![]()
Mene isto vodi doc.Smiljan Severinski.Do sad sam imala 4 IVF-a u prirodnom ciklusu,na žalost bez uspjeha,sad čekam 9.mj.i ponovo u akciju.
Želim ti puno sreće i da što prije dođeš do![]()
i anjarijeka nosi "rijecke- vlasteliceve dvojkice"
da li te je netko uputio kod smiljanice ili si sama nju izabrala? ja sam kod vlastelica ali razmisljam da se prebacim kod nekoga drugoga u ri. imala sam susret s dr smiljan ali nisam bas uspjela steci dojam kakva je osim da je prilicno direktna...mislim jel se s njom moze normalno popricati i savjetovati ili ?
Ako pitaš mene ja sam kod nje po defaultu došla kad sam išla na HSG. Naručila se kod sestre Mire i kad sam došla ona to odradila. Kako kućna radinost i dalje nije bila davala rezultate javila sam se njoj nakon nekoliko mjeseci i ostala. Za sada nemam prigovora.Kikica1 prvotno napisa
Ona je direktna (meni to odgovara), što god sam pitala sve mi je odgovorila.
Evo i mene moje rijecanke![]()
Ja sam se lijecila kod dr. Vlastelica cca 3 godine, 3 inseminacije i dva IVF-a. Drugi IVF je bio u ozujku ove godine i sad sam u petom mjesecu trudnoce sa blizancima.
Za dr Vlastelica imam sve pohvale! (iako znam da je sve to individualno...)