-
Proteus mirabilis
Cure help,
pronašla sam neš na ovu temu al nikako ne mogu doći do čajne mješavine koja navodno pomaže...kod mene je u urinokulturi <10 na treću i gin koji mijenja mog je rekao samo puno brusnice pit al s obzirom da su neke cure napisale da su je se rješile nekom čajnom mješavinom molim vas ako znate koja je to mješavina napišite mi...na poliklinici Harni nikako ne mogu pristupit toj stranici....valjda bi se trebala učlanit na njihov forum da to mogu, a nemam baš vremena, htjela bih što prije krenut s terapijom...
Unaprijed zahvaljujem!
-
evo marina mama ja ne znam ništa o tome, samo da te malo podignem, jer ne vjerujem da nitko nema nekih informacija..
-
Ja sam negdje isto to pitala (moj prvi post) ali sam uspjela naći sve na internetu.
Ja ti imam istu tu bakteriju i još jednu i otišla sam sa nalazom kod mr. Buhač u njezinu ljekarnu, pokazala nalaz baš njoj i ljepo porazgovarale, dala mi čaj i sad ga redovno pijem 3x dnevno a antibiotike što mi je prepisala moja ginko. nisam ni podigla ali joj nisam ni spomenula čaj jer ona ti nije taj tip i nas dvije i nismo na istoj valnoj dužini.
Ako te još nešto zanima samo pitaj.
-
i ja imam proteus mirabilis, 10 na 5, a trudna sam 21+2. prosšli nalaz je bio escherichia 10 na 4, i dobila sam novocef. otkud sad ovaj proteus i zašto ga je toliko? zna li netko više o tome? gdje je ta ljekarna mr. buhač?
-
Ni ja ne znam odakle mi :/ a sad ne znam da li smijem napisati adresu ljekarne da ne bi bila reklama, pa molim nekoga od osoblja da mi kaže.
-
mislim da mi smiješ poslati privatnu poruku s podacima.
-
drage mame i ja bih isto molila neku informaciju o čaju koji mogu koristiti u trudnoći za ovu beštiju. ako može i privatna poruka di je ta ljekarna Buhač?
hvala unaprijed
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma