-
Ako imaš PCOS s Femarom ti je rizik manji, ali onda se opet izlažeš tome da popuješ svom ginekologu, a mislim da Femara nije na listi pa je za to baš ne daju itd. Ne znam, najbolje ti odluči - rizike znaš. I da, u rijetkim, ali zabilježenim (a, Boga mi, i proživljenim slučajevima - moja prija) klomifen može uzrokovat poremećaje vida - tipa mahneš rukom, a ne vidiš potez nego lepezu ruku - to ti je kratkotrajni poremećaj i manje opasan od hiperstimulaciju, ali isto bi trebalo onda stat s lijekom. Meni osobno je klomifen samo stanjivao endometrij plus sam 2x tijekom korištenja dobila endometralni polip (jednom je otišao ablacijom, jednom Dabrostonima), ali sam polip mogla dobit i od Gonala, recimo, bar mi je tako rekao Luči. Od subjektivnih pojava kod mene - samo navale vrućine. I da, ako koristiš klomifen, nema ti smisla mjerit bazalnu, tako mi je Luči rekao, a i sama sam popratila na svojim chartovima jer mi inače uredna krivulja nije u ciklusima s klomifenom pokazala one dvije stepenice nego je temp. krivudala u gornjem dijelu. I - kako ćeš onda znat kad se sexat bez folikulometrija... Ne znam. Ako ideš u Dalmaciju, možeš na folikulometriju u CITO-a (ako nisi na nekom otoku), oni ti rade do 5.8....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma