Mislim, kako znaš da si odlično reagirala? Imala si puno folikula - ako je više od 5-6 onda je to previše, a za PCOS je to tipična reakcija. Ona te treba točno pratit na UZV i reći ti kad si ovulirala i reći ti da se seksaš taj dan ili dan prije - nikako 5 dana 4x dnevno pa udri, neki čak preporučaju zbog muškarca apstinenciju da bi sperma bila kvalitetnija. Je li ti napravila prohodnost jajovoda da zna ima li to smisla, je li napravila njemu spermiogram? Please, napravi si uslugu i odi kod nekog koji zna kako se to radi, često i socijalci prepisuju klomifene i malo se "igraju" stručnjaka za neplodnost, ali bolje ti je otić kod nekoga koji se baš kuži jer to stvarno nije tako jednostavno da bi pila klomifen i keksali se 5 dana kao mahniti. Da je to tako, onda bi svi mi mogli sami kupovat klomifen, a ne bi nam doktor ni trebao... kužiš? Oprosti što sam malo gruba, ali moram te osvijestit - trebaš hitno promijenit doktora i doć na pravu adresu jer ćeš si uništit ovako napamet uzimajući hormone zdravlje i izgubit vrijeme.