Citiraj wewa prvotno napisa
Cini mi se da su tu malkice pobrkani pojmovi - Klomifen je "lijek" izbora kod zena koje imaju poteskoca sa zacecem, a tebi zacece nije problem.

Vjerujem da su cure iskusne na polju MPO citale clanke o korelaciji kvaliteta jajnih stanica i jacine stimulacije (u koju spada dakako i Klomifen), nisam vidjela da se igdje javlja teza o poboljsanju kvalitete (da je to tako, sve bi cure s losim FSH bile na Klomifenu kao lijeku spasa).

Mozda se cini banalnim - ali, je li tebi taj poznati privatnik ikada napravio komplet cervikalnih briseva? hormonalni status? u kojem je stadiju trudnoce dolazilo do spontanih? Mozda je uzrok banalan - tipa, e.colli ili povisenog prolaktina, a to se zacas rijesi
Bila sam na svoje inzistiranje na folikulometriji - sve pet, bili na moru, trudili se iz petnih žila, no od jučer imam takav pms. da me sve rastura - a trebala bi dobiti najranije 5.8. - pa mi sad nije jasno šta se zbiva - ne osječam se ni malo trudno, nego kao da ću svaki ćas dobiti mengu - ...

O ovim pitanjima - dan prije mora su mi stigli dodatni nalazi cervikalnih briseva (nakon što sam popila Klomifen) i u nalazima su našli e-coli, te sam pila ona dva grozna lijeka 5 dana i u 8.mj. na kontrolu, tako da globalno gledajući - možda je i bolje da ovaj mjesec preskočim, pa sve ponovo u 8.mj. - mislim na klomifene i folikulometriju..
Sad i ja znam da ću pristati na 3mj. terapije Klomifenom i dalje ne. Samo se toplo nadam da ću do tada biti trudna.

Napravljeni su mi svi testovi - sve ok, od hormonalnih do genetskih.
Spontani su bili 10.tj. 11.tj. 9.tj. - odumro plod.