-
apropo dr. Dombaj - kad sam došla u rodilište, primio me dr. Čupić, a s njim je bila dežurna i dr. Dombaj. Nisam nikad niš dobro o njoj čula, ali mislim da na ovom mjestu trebam reći ovo: kako sam se bojala poroda nakon prvog lošeg iskustva, prihvatila bih i epiduralnu samo da ne moram prolaziti kroz one životinjske bolove koje sam imala kod 1. poroda.
Pri kraju njihove smjene (Bogu hvala!), došla me i ona pogledati i rekla sam joj da bi htjela epiduralnu ako bude potrebno. Inače bolnica nema dežurnog anesteziologa, ali bez obzira na to, ona me od epiduralne odgovarala na sve moguće načine, tipa ..."pa ne treba vam, ne bude tak ko prvi put, pa je l znate koje su nuspojave..." Dobro, nije baš zvučala nježno kako sad možda tu zvuči, ali kaj se toga tiče, žena je u svakom slučaju bila protiv epiduralne.
Na kraju, zaista mi nije trebala, ali samo zato jer sam pri porodu imala doktora koji me nije odmah dripom "izdripao" i koji je uslišao sve moje želje. Porod je tekao onako kako bi svaki porod trebao, a prirodne trudove svaka žena može bez problema podnijeti. boli, ali to je potpuno drugačija, pozitivna bol za razliku od "dripovske" koja je (bar meni) bila nepodnošljiva, neljudska.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma