-
Pozdrav svima!
Već neko vrijeme se informiram o izboru rodilišta i moram priznati da su mi upravo vaša iskustva pomogla u mojoj odluci da svog drugog sina donesem na svijet u Varaždinskom rodilištu,naravno na stolčiću. :D
Drugima nije nikako jasno kako uz naša 4 rodilišta,mi idemo u Vž, dok npr. rodilje iz bliže sredine Vž-u idu u Zg. Na takve reakcije samo odgovaramo kako se radi o (ne)informiranosti.
Tkđ. mnogi misle kako sam ja po nečemu posebna i kako želim ne znam kakav tretman, a ustvari samo želim malo ljudskosti i dostojanstva. Ako je nekome izbor porođaja, soba sa vlastitom kupaonicom, beba s tobom u sobi i sl. luksuz i komfor,tada je problem u njihovim glavama. Pa to je sve minimalno s obzirom na muke i bolove koje prolazimo. A na kraju krajeva na svijet donosimo novi život. Za nešto tako veličanstveno, zaista malo i tražimo.
E sad još imam nekih malih dvojbica. Kako nikada nisam bila u Vž. bolnici, sve mi je nekako nestvarno i daleko. Kao prvo: tečaj - kad da krenemo ( termin cca krajem desetog mj.), da li moramo prisustvovati na sva 4 predavanja? Drugo: da li se naručuje za pregled i da li je dovoljan jedan prije poroda? Treće: zar su stvarno sve sobe s kupaonicim i wc-om?
I max. trokrevetne? I četvrto na koje si sama postavljam pitanje: da li će sve proći OK kako si priželjkujem?
Ispričavam se ako sam vas ugnjavila sa svojim pitanjima, ali stvarno mi je jako stalo da sve prođe u što boljem redu. Valjda dijelom i zato što mi je prvi porod bio u najmanju ruku, neugodno iskustvo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma