Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Upomoć, grize!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno Upomoć, grize!

Ne znam više šta da radim, moj 10. mjesečni sin me stalno grize, od dragosti. Znam da to nije namjerno, ali već sam sva u modricama, to boliiii! Probala sam lijepim riječima, čak i povišenim tonom, i NE, ali ne pali ništa od toga, stalno to radi. Čak mi i namještaj grize, stol mi je sav poguljen, ko da imam malog psića... Znam da je to faza, ali ne prolazi, a bolna je :/ . Kako da ga probam odviknuti od toga? Mislim da je to iz ljubavi, jer grize samo mene i MM-a, bar zasad. A ovo sa stolom, hm, vjerojatno brusi zube. Ne vjerujem da mu idu novi, jer ih već ima osam komada i ništa novog na vidiku, ali ipak dosta slini, pa ne znam. Ipak me najviše muči to što nas grize...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

:D Nemam savjet nit znam pomoć al se pridružujem klubu- moja Lana sa svojim jedinim zubom obožava mamino rame i obraze - i neće nikog drugog nego mamu- eventualno tatu gricne greškom dok joj daje nešto za grickat a mene slini po obrazima i sva je sretna kao da mi daje puse i pusice

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mi smo naš "izrezbareni" stolić spremili.
    A ja imam plavice od udrca,baš sam lijep prizor na moru...ko dalmatiner-bijela s crnim točkama

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mi smo mijenjali kinderbed jer je od prve dvije kćeri koje su sa 6mj. imale po 6 zuba bio poglodan okolo naokolo i sve farba pojedena i otisci zuba posvuda
    srednja je znala stariju ugristi do krvi i jednom joj je na struku odgrizla komad kože :shock:
    faza griženja je trajala kod prve do 2g,a kod srednje koja ima 5g još traje
    sad zna ugrist janu ak ju ja držim i napravi joj šljivu,a jana se zaceni od plača :shock:
    jana isto ide sekinim stopama i grize ko luda i još vrišti od veselja...sam što ona još nema zube(smajlićkojijeobrisaoznojsačela)
    od svega su najbolnija bila hranjenja....
    mislim da nam je to-UČENJE PO MODELU-jer smo mm i ja znali dok se igramo s klincima i ljubimo ih i škakljamo i gricnuti koji put malo po rebrima i struku jer ih je to posebno veselilo

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i moja sarica grize!

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Moja Slatkica grize i štipa onak na sitno. Posebno joj je drago štipanje cice dok cica i uspavljuje se. A ja

bauba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dižem temu u nadi da netko zna neki "trik" odvikavanja.
    Svakim podojem sve jače grize- doji i samo iznenada "hap"..
    Na štipkanje sam navikla ali ovo griženje me počinje plašiti..

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

neznam jel ima trik za prestanak...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove