-
Upomoć, grize!
Ne znam više šta da radim, moj 10. mjesečni sin me stalno grize, od dragosti. Znam da to nije namjerno, ali već sam sva u modricama, to boliiii! Probala sam lijepim riječima, čak i povišenim tonom, i NE, ali ne pali ništa od toga, stalno to radi. Čak mi i namještaj grize, stol mi je sav poguljen, ko da imam malog psića... Znam da je to faza, ali ne prolazi, a bolna je :/ . Kako da ga probam odviknuti od toga? Mislim da je to iz ljubavi, jer grize samo mene i MM-a, bar zasad. A ovo sa stolom, hm, vjerojatno brusi zube. Ne vjerujem da mu idu novi, jer ih već ima osam komada i ništa novog na vidiku, ali ipak dosta slini, pa ne znam. Ipak me najviše muči to što nas grize...
-
:D Nemam savjet nit znam pomoć al se pridružujem klubu- moja Lana sa svojim jedinim zubom obožava mamino rame i obraze - i neće nikog drugog nego mamu- eventualno tatu gricne greškom dok joj daje nešto za grickat a mene slini po obrazima i sva je sretna kao da mi daje puse i pusice
-
-
-
-
Moja Slatkica grize i štipa onak na sitno. Posebno joj je drago štipanje cice dok cica i uspavljuje se. A ja
-
Dižem temu u nadi da netko zna neki "trik" odvikavanja.
Svakim podojem sve jače grize- doji i samo iznenada "hap"..
Na štipkanje sam navikla ali ovo griženje me počinje plašiti..
-
neznam jel ima trik za prestanak...
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma