Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: Problem s kolicima Pierre Cardin!!!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj lela prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima...da ne otvaram novi nadam se da će netko ovo vidjeti...meni se jako sviđaju PC682 kolica i moram ih narućiti zbog boje...to su ova http://www.baby.hr/hr/webshop/view_a...u_1#....našla sam iskustva dobra i loša pa molim ako netko ima s ovima ili zna nekog da ih ima ako može nešto da napiše. hvala

Za taj novac sigurno možeš kupiti nešto dosta bolje i kvalitetnije. To je moje mišljenje. Za PC nikada ne bih dala toliko novaca

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Za ove pare kupiš quinny i imaš puno bolja kolica, a boja ima i ljepših od ove. Proguglaj malo...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi smo nedavno kupili kišobran PC, super su, al jesam ja jedina ili kad idemo nizbrdo ta kolica je skoro pa nemoguće voziti, nogama lupam u kotače, ma strašno!
    Inaće su stvarno super, al to me full frustrira :/

adria avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mi imali bas ova na koja je lela link stavila.
    ja sam morala mirovati pa je muz kupio sto je kupio.
    nikako nisam bila zadovoljna s njima.teska su,jedva smo ih nagurali u gepek.
    skoro pa trebas imati sposobnosti carobnjaka merlina da ih sklopis..
    nisu losa za vidjeti ali imaju uzasno los sistem sklapanja,isto tako i vađenja i stavljanja košare ili AS-a na kolica.
    preporodila sam se od kad su u igri kisobran kolica

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala svima na odgovoru...mislim da sam u potrazi za novima...težina i donekle veličina mi nisu bitne...bitno mi je da su čvrsta i stabilna i sigurna...ova mi se svidjela na izgled i to što piše nije mi djelovalo loše, ali naći nešto za njih na internetu je gotovo nemoguća misija :/

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •