-
molim pomoč
živim u rijeci vodim se kao nezaposlena majka i 100 dana primala sam naknadu od zavoda za zapošljavanje,a ostalih 600 kn od socialnog.Socialno u 5 mjeseu nije vidjelo da nemam više naknade od zavoda i uplatli su mi 600 kn .na to sam ih zvala žena se ispričala da je njena greška i da če mi u 6 mjesu vrati zaostatke 2600 kn sam trebala dobit medjutim idem na bankomat šokirana uplata je opet bila 600kn na šta ja zovem opet ženu ona se opet ispričava da če mi novac uplatit 20.08 ma mislim to je još mjsec dana stvarno bezobrazno sta da radi kome da se obratim imam bebu od 4,5mjeseca i novac mi treba .sljedeci mjesec trebali bi mi uplatit znači 3600 2000kn zaostatka i 1600 normalne naknade
-
Ne znam da li sam dobro shvatila :?
"Socijalno" je HZZO?
Ti si prijavljena na HZZ i tamo si do 5. mj. dobivala naknadu za nezaposlene, a razliku do minimalne rodiljne naknade ti je isplaćivao HZZO (hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje), koji nije uzeo u obzir dan prestanka isplate naknade za nezaposlene?
Ako je tako, jedino možeš pričekati da uplate zaostatke, eventualno ih malo podsjetiti (što već i jesi).
Ono što još možeš je ustanoviti da li imaš pravo na dječji doplatak, ili jednokratnu pomoć Centra za socijalni rad, i tako malo popraviti budžet.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma