Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: PTICA U KUCI

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno PTICA U KUCI

Imam veliku nedoumicu.Da li mala beba moze biti u stanu gdje je i papiga.Rijec je o nasoj tigrici koju imamo dvije godine,zdrava je i pitoma.Nasa beba ima sest mjeseci i neznam da li je pametno imat i pticu.trenutno je papiga kod bake ali bi je htjela donijet natrag doma jer mi fali.Sta da radim.? :?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=53246

možda na ovom topicu pronađeš odgovor na pitanje.

grace avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi imamo dvije zebe i psa u kući i ništa nismo mjenjali kad je beba došla, samo smo propazili na higijenu. Ptice su bile u drugoj prostoriji, ali ito je od ranije.

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mi imamo psa i tigricu i mislim da mogu samo koristiti bebi.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mi isto imamo bebicu staru 6 ipo mjeseci
    imamo i dvije papige, svaku u svom kavezu. jedna je srednje velika vrsta, a druga je velika koja je (izmedu ostalog) naucila tjesiti bebu, plakati s njom i smijati se :D
    prije nego smo kupili veliku papigu pitali smo uzgajivaca o mogucim negativnim posljedicama, a on nam je odgovorio da ih naprosto nema jer se cak preporucuje da dijete raste u takvom okruzenju...sa kucnim ljubimcima...
    papiga je zdrava, testirana, i zavedena u ministarstu zastite okolisa (po hr.pravu)
    bas sam sinoc citala u jednoj knjizi vezano za tu temu, a tice se vizualne stimulacije. preporucuje se dijete odvesti u prodavaonicu kucnih ljubimaca i postaviti ga pred akvarij sa ribicama ili krletku sa pticama kako bi moglo promatrati kretanje 8)
    nasa beba se veseli papigama i na neki svoj nacin komuniciraju. ona se smije kad ih vidi, mase rukicama, nogicama, a ova velika papiga plese, mase repicem poput psa i govori joj koka moja mala"

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno DA

Da,i nasa beba gleda sa odusevljenjem papigu koja je sad kod bake,mi doma imamo i akvarij s ribicama i kornjacu u terariju.Erik jako voli gledat te zivotinjice,jedino se, evo ,dvoumim oko nase papigice.Cula sam da u sebi nose stetne bakterije koje napadaju pluca.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pazi samo da je životinja potpuno zdrava i da se ne otresa direktno kraj djeteta i nemaš frke.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kad se rodio naš mlađi sin, 6 mjeseci imao je stalne bronhitise i ine cirkuse, sve dok našu papigu nimfu nismo dali u dobre ruke. Stariji nije imao takvih problema... Ne znaš dok ne probaš. To je individualno...

Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •