-
MBee, da li u eduru rade te klizne stijene bez vodilica po podu? Ja bih htjela napraviti staklenu stijenu izmedju dva hodnika, ali ne bih da ima vodilice po podu (kao kod kliznih vrata na ugradbenim plakarima), nego bi htjela da imaju neke nosace u stropu i vodilice isto.. Do sada nam je samo jedan stolar rekao da to moze napraviti, ali je on uzasno zauzet, ne moze nista uraditi prije devetog mjeseca...[/quote]
Možeš, samo su ti ti nosaći za klizne stijene koje nemaju vodilice u podu, malo tj.dosta skuplji.
Mi smo prošle godine imali isti problem, nakon renoviranja stana,opremanje.
Obišla sam sve trgovine s kliznim ugradbenim, na kraju se odlučila za stolara,( tj.nije baš on stolar,čovijek ima firmu za izradu namještaja, i svoje stolare)i prezadovoljna sam.Izveo je sve što sam zamislila profesionalno i odgovorno , i u roku.Jest da su nacrti bili moja ideja, ali stvarno svi ugradbeni izgledaju odlično.Odonda su ga svi moji frendovi kojima je bilo potrebno angažirali.On nam je čak izvodio i klizna staklena vrata na kupaonama.
Tako da ti jednako kvalitetno to mogu izvesti i bolji stolari, jer danas većina njih koji se prof.bave time ima moderne strojeve.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma