Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: Koliko vam pomazu mame/tate sa bebama?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Ana :-) prvotno napisa
    Meni ne pomaže nitko, ja i MM živimo sami i ja sam cijeli dan sama sa malenim jer muž radi.

Vikendom smo kod mojih i njegovih na ručku i jedino onda se druže sa malenim, a ponekad odem do njih i preko tjedna .

Je da sam navečer koma jer ga cijeli dan nosim i radim sve sa njim :/ , ali to će sve tako brzo proći.
    isto je kod mene. studiram i radim, punica radi i brine se o svojoj majci, pa mi je Ž većinu dana sama s djetetom (prve mjesece sam eskivirao s fakulteta, pa sad imam problemčiće)

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja i moj muž sve radimo sami i to je naš odabir...ponekad je teško no ništa nam ne može zamijeniti naš mir i to što se ne moramo prilagođavati bakama i dedama u odgoju naše djece.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Moja mama i svekrva su nam kuhale u smjenama do nekih 3 tjedna nakon poroda. Nakon mjesec dana sam se dovoljno oporavila i uhodala da organiziram vlastito domacinstvo (naravno uz ogromnu podrsku MMa). Mama pricuva malecku kad god ju zamolim s tim da to nije nikad duze od dva sata (ja nemogu bez svoje principesse ). Nakon povratka na posao ce nam doci teta cuvalica a malecka ce se sa svojim bakama druziti kad god je bakama gust. Ne zelim se prepirati s mamom i svekrvom oko odgoja djeteta pa ne dolazi u obzir da one cuvaju unucicu, tocno znam kako bi to izgledalo U ostalom, majka je mene i brata odgojila, cijeli zivot je puno radila i sada je na nju red da odmara i uziva

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

MM i ja isto radimo sve sami, tj. uglavnom ja jer on je ipak cijeli dan na poslu - kuhanje, spremanje, peglanje.... Nitko nam ne pomaže jer ja nisam htjela, rekla sam kada neću moći tražit ću pomoć. I tako od kada se David rodio. Osim što nam je svekrva kuhala prvih 2-3 tjedna kad sam došla iz bolnice i to mi je jako puno značilo, čim sam uspijevala preuzeti i to na sebe više nisam tražila pomoć. Ja volim sve sama i nije mi teško, pogotovo jer je David nezahtjevna beba koja uvijek dovoljno spava ili se igra sam preko dana pa ja za to vrijeme sve stignem. Tu i tamo mi dođe mama pa skuha nešto što ja ne znam ili se igra s unukom dok ja nešto napravim, ali to je više radi druženja. Ili svekrva skuha lonac graha pa donese dio nama. Ali osim toga ništa, nudili se jesu i kad će mi trebati pomoć znam da imam koga pitati.
    Što ne znači da neću svakoj mami savjetovati da primi svaku pomoć koja joj se nudi - kuhanje, peglanje, štogod koliko god dugo može.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •