-
Malo da vas utješim....U 32.tjednu trudnoće mi je sa curom ustanovljeno da kasni 2 tjedna po statistikama tj. da je manja! Nakon razno raznih doktora i uzv-ukova odlučila sam se do kraja trudnoću voditi privatno kod dr. Kosa! Od 32. tjedna sam svaki tjedan išla na uzv, te mi je svaki put gledao protoke i količinu plodove vode...u mom slučaju je sve bilo savršeno, no bebica svejedno nije imala veći napredak, nego je sa svakim tjednom njen prirast po tjednima sve više odstupao! No ona je i dalje bila vrlo živahna i sve ostalo je bilo odlično! Na kraju kada u zadnjem tjednu nije ništa napredovala (ni grama) mi je induciran porod na sv. duhu, a tada sam bila 38+5....sve je prošlo savršeno, bebica je imala apgar 10/10 rođena sa 2200g i 46cm! Od početka je bila jako napredna, sve ko po knjizi....zaključak mog doktora je bio da ja jednostavno genetski nosim konstitucijski sitniju djecu! Čak nije htio napisati na ambulantni list zastoj u razvoju, jer ona smatra kako se djeca ne mogu mjeriti po statistici nego je svako drugačije za sebe!
Sada sam u 25. tjednu trunoće i veličine bebe odgovara 25. tjednu, no on mi je unprijed naglasio kako će se sitacija iz prve trudnoće vjerojatno ponoviti....tako da sam je pripravna na to i u biti ću biti iznenađena ako beba bude veća od 2500g!
Stoga, cure nemojte se sekirati nego uživajte u trudnoći!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma