-
Odgovor za Sorciere:
Ima mnogo smisla to što kažeš, i zaista nakon dva dana čitanja vaših postova i informiranja i pronicanja u problematiku, stvarno se osjećam bolje sad kada sam upućena, posebice jučer i danas. Sutra popodne imam privatni color doppler i dok ne vidim rezultate nemam se što sekirati i opterećivati i bebu i sebe negativnim mislima i brigama.
Papam (dobila sam pola kile u dva dana i to, čini mi se, sve u trbuh), ležim na lijevom boku u klimi, čitam i pomalo prošetam i napravim neki sitni poslić po kući. Prije nekoliko sati osjetila sam, kao nikad do sad, dobra dva udarca u trbuh da se činilo kao da je poskočio. Mrvica je snažnija, to je sigurno.
I, kako god bilo, neću stati samo na jednom mišljenju. Kada sam malo razmišljala, nakon svega pročitanog ovdje na forumu, sjetila sam se da je doktorica koja me vodi u 23. tjednu na uzv našla razliku manju od dva tjedna, dok su mi onu uvećanu razliku od 3 tjedna izmjerili kasnije u dva navrata u bolnici. A i čula sam kako je taj naš bolnički aparat koma. Koliko god zazirem od pretjeranog izlaganja uzv, mislim da ću ovih dana zakazati i jedan pregled kod nekog privatnika koji ima dobar aparat.
Uglavnom, javit ću se s novostima i mnogo hvala na podršci!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma