Odlucila sam nauciti ovo ljeto rolati.Pocela sam u lipnju. Zivimo 1km od jezera. Svaki dan, predvecer, role u ruksak i na Jarun, i gore-dolje do iznemoglosti po stazici ( tabla gdje su Kostelici, btw, naucih sve sportase po redu na tom dijelu ), i nakon par dana odlucila se za svoj prvi krug. Od toga dana rolam uvijek 2kruga.

Iako znam klizati, rolanje mi ide puno teze. Bez obzira sto izvanjski izgleda da mi vec super ide( nisam pala i mogu juriti) jako se mucim.Tresu mi se koljena a i trema u trbuhu kljuca zbog nemogucnosti zaustavljanja, pa nema jos govora o uzivanju i vjetru u kosi.
Uvijek imam stitnike.

Veceras sam prvi put krenula od doma.Prestrasni su mi prelasci ceste tj raskrsca. Bog me cuvao, pa je uvijek bilo zeleno. Svaki prelazak sa trotoara na cestu ima nizbrdicu gdje pocinje ubrzavanje....i taj dio mi nikako nije jasan, i mislim da ce mi trebati puno da se opustim i naucim stati pa cak i na nizbrdici. Molim vas za savjete o prelasku ceste.
Anita, nisam procitala one linkove o zaustavljanju. Kad nadjem vremena budem.

Jako me bole zglobovi! Kada ce to prestati?Uspijem 2 kruga napraviti, treci nikako jer mi stopala otpadaju.
Koji tocno misici rade ( kuzim za misice natkoljenice), jer osim boli u zglobovima, nista drugo ne osijetim.