-
Kakav je to link o zaustavljanju? Jer i meni bi jako trebao
Anita, i MM je s nama dok pokušavamo rolati, ali stvar je u tome da je i moja Lea totalni početnik, a i jako se boji. Ima 4 god i sama je jako htjela rolati, ali ima dosta veliki strah, tako da nema šanse da idemo rolati bez MMa koji drži Leu za jednu ruku, a ja za drugu. Ili ja koju minutu probam sama dok je Lea s tatom. A Lana pritom spava ili je pored nas u kolicima, a nema puno strpljenja biti tako.
Danas sam probala rolati gurajući kolica ispred sebe i baš mi se dopalo. Iako na cestu nema šanse da bi još tako otišla.
Trebala bih si kupiti ona kolica s tri kotača i ručnom kočnicom. MM je bio oduševljen idejom
Tiwi, baš smo neki dan MM i ja komentirali što će to biti, klizalište ili što i ja sam rekla da bi bilo dobro za rolanje.
Jer po onoj stazi od grada do Vungrija me malo strah...em je malo brdovita em je neograđena, a odmah pored Gradne (potok)
Kupila sam si sve štitnike, dječje sam jedva našla u Intersportu u Mercatoru u Vukovarskoj, nakon pola sata telefoniranja jer ih apsolutno nigdje nije bilo
anan0206, mogle bi se dogovoriti za instrukcije
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma