ZNATE LI KOLIKO KOSTAJU LEKOVI U HRVATSKOJ MISLIM NA GONAL F I MENOPUR I GDE SU NAJJEFTINIJI?
U SRBIJI SU PRESKUPI.
ZNATE LI KOLIKO KOSTAJU LEKOVI U HRVATSKOJ MISLIM NA GONAL F I MENOPUR I GDE SU NAJJEFTINIJI?
U SRBIJI SU PRESKUPI.
evo ja sam jucer kupila gonale po 218 kn (30eura) na karticu, a za gotovinu je cijena oko 200 kn (28eura). Tako su uglavnom cijene u svim ljekarnama kuna vise manje.
Ako kupuješ za gotovinu, u Zagrebu su gonali i menopuri najeftiniji u apoteci Filipović.
Gonale sam plaćala 200 kn, a menopuri su 150 kn.
Za menopur sam izdvojila 150 kn (20 EUR) za jednu ampulu...
U Mađarskoj su menopuri najjeftiniji... imam kući negdje cijene i kontakte.
Isto tako znam za Belgiju i Švicarsku da su ljekovi puno jeftiniji, ali se mogu dobiti samo na recept. Ovo može biti korisna informacija samo ako vani imate neku super "vezu" , a znajući da naših ljudi ima svuda i da nažalost naš mentalni sklop često funkcionira na principu veze. možda nekom pomogne.
u mađarskoj je merional najjeftiniji. Nešto manje od 10 E po ampuli ali isto sam trebala recept. Ustvari, ne treba biti "pravi" recept, nego sa potpisom i žigom liječnika. i morali smo ga naručiti tako da smo u Mađarskoj bili dva puta radi lijekova.
Samo da te izljubimnellyxy prvotno napisa
![]()
!!
Ideš u novi postupak? :D
Koliko sam ja čula u srbiji ni nevaljaju navodno nemaju dobro skladištenje :? sad jel
jel netko koristio gonalfpen
od 300 je valjda nekih 1000 kn a od 900 navodno 2.500,00 kn :/
sanjnjica merional je u Mađarskoj najjeftiniji. Jedna ampula košta oko 8 eura. U subotu sam bila u Siklosu kupila merional i utrogestan. Ako se odlućiš ići u Mađarsku dam ti broj telefona i treba ti recept za ampule. Utrogestan se može kupiti bez recepta i jeftiniji je već u Hr.
Sretno!!!
Gejsha, gledam ovaj filmić s Gonal penfil i uf što je komplicirano... Ja bih trebala to koristiti ali iskreno nemam pojma kako ću...
isabel pusa i tebi.
je,je krecem ponovo krajem osmog, pocetkom devetog, javim se kad krenem.
inace citam vas i vise nego redovno...
kiss![]()
Ako mislimo na isti GonalF u "olovci", onda nemas raloga za brigu. U oba svoja postupka sam ga koristila kao pen i super je jednostavno. Ne znam koji si filmic gledala ali vjerovatno izgleda komplikovanije nego sto je u stvari. Vidjeces nije nikakva mudrost a puno je lakse za koristiti. Ne moras nista sam muckati. Ja sam 100 x rekla, hvala Bogu kad su izmislili tako nesto.kikic prvotno napisa
Da, to je taj gonal u olovci, vjerojatno je kad se krene jednostavno ali taj prvi put će mi biti frka, Floribunda, mogu se ja tebi obratiti ako bude početničkih muka?
Naravski, u po dana u po noci. Veteran sam sto se toga tice.kikic prvotno napisa
citam i pitam se kakav je to gonal u olovci?? potrazit cu bolje po forumu pa mozda skuzim.
a kaj se tice utrogestana, recept mi napise doktorica opce prakse i nis ne platim, ide na sopijalno. sramota, pa ti nitko nece reci kaj ide na recept a kaj ne, neg se moramo snalaziti na sve moguce nacine.
fala bogu i vasem forumu!![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaa
pogledala sam filmic, i odustajem od olovke!!!!
nemrem se pikat u trbuh :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
nek mene pika MM lijepo u rukicu, ja sve zmiksam i bok!![]()
njemu se ruke tresu, ja ne disem, ali sve prode.![]()
Ma koja frka sve je to tako lako i rutinski. Iglica je majušna, špekeca imamo dovoljno, i nema frke samo pikneš. Više me je bolilo kad su mi sestre davale inekcije.